Kesästä ja lomasta / Summer, oh summer


Summer night at the lake

Ulkona on kuuma ja sisällä vielä kuumempaa… Mutta en valita, tulin vain pikaisesti sanomaan hei. Minulla on nyt niin paljon töitä ja muuta tekemistä, että bloginpito jää vähän vähemmälle.

Onko teillä jo loma? Minulla ei ole varsinaista kesälomaa tänä vuonna ollenkaan. Mutta elokuussa yritän pitää pari viikkoa taukoa, että saamme remonttia eteenpäin. (Ehkä se lasketaan lomaksi.) Olisi hauska kuulla, mitä lomasuunnitelmia teillä on. Vaikka itse en pääse mihinkään, voihan sitä aina haaveilla :)

It’s hot outside and inside even hotter… But I’m not complaining, I just came over to say a quick hello. I got a lot of work and other stuff to do, so I can’t blog as often.

Are you already on holiday? I don’t have a proper summer holiday this year, but in August I try to have a little break to renovate. (Maybe that counts as holiday.) What about you? What kind of summer plans you have? I might not be able to go anywhere, but one can always dream, right? So I’d love to hear what you have planned for the summer :)

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 1
  Ilse

  Kesä on kesä, vaikkei olisi lomaakaan! Tämän ajatuksen voimin toivon sinulle hyvää heinäkuuta!

  Itsehän vauvalomailen, ja koko elämä on yhtä lomaa. :) Ihanaa sekin.

 2. 2
  juliette

  Last summer we just renovated and moved and renovated again; long, but productive! I hope your renovating time is a satisfying one!

  This yr we're taking a huge roadtrip around Scandinavia, even hitting a bit of Finland =)

 3. 3
  Sarona

  Minusta ihaninta lomailua on se ettei ole paljon suunnitelmia, vaan saa mennä fiiliksen mukaan, tehdä retkiä tai lukea kirjaa puistossa. Olen tavallaan lomaillut jo hieman kauemmin, sillä tällä hetkellä olen työtön, mutta toisaalta omia hommia löytyy työhuoneelta paljon!:)

  Tänä kesänä haluaisin tehdä monia pieniä kotimaan retkiä ystävien kanssa, Porvooseen, Turkuun, Suomenlinnaan…

  Ihanaa kesää sinulle!

 4. 4
  Tiia

  Koita vaan saada jostain aikaa vetää lonkkaa, se nollaa kummasti.

  Mun kesäloma odottelee n. 3 viikon päässä, aion tehä juur edellämainittua, purjehtia, ja matkustaa Tunisiaan. Eka ulkomaanreissu ikinä minkä suoritan kesällä.

 5. 5
  RuusuLiisa

  Jaahas..yritetääs uudestaan kun edellinen viesti katosi johkin bittiavaruuteen :O
  Eli hoitovapaalla ollaan eli kotiäitillähän on aina loma..HAH..
  Miehen isäkuukausi päättyi juuri ja meni rempan merkeissä. Ja seuraavan kerran lomaillaan syyskuussa kun lähdetään Barcelonaan. Muuten chillaillaan kotona, pakolliset Korkeasaari-jutskat tietty jossain mutkassa.

 6. 6
  Katja

  Ei ole lomaa täälläkään (olen harjoittelussa kesän) kuin elokuussa 2 viikkoa ennen koulun alkua, mutta en toisaalta kaipaakaan enempää :) Vähän remonttia pitäis meidänkin saada tehtyä, saas nähdä!

  Oikein ihanaa ja työntäyteistä (ihana asiahan sekin on!) kesää, toivottavasti kuitenkin löytyy kivoja vapaahetkiä siellä täällä milloin ehtii nautiskella kesästä :)

 7. 7
  Lotta ja Tuisku

  Ensimmäinen lomapätkä tuli ja meni, puolet siitä onneksi Lapissa. Toinen osa lomasta koittaa vajaan neljän viikon kulutta ja menee lähes kokonaan ison partioleirin merkeissä. Sen mitä lomalla kotona olen, vietän todennäköisesti tekemällä paljon ei-mitään.

  Mukavaa kesää sinulle, toivottavasti töiden joukosta löytyy hetkiä myös pelkkään nautiskeluun.

 8. 8
  Susanna

  Minäkin "lomailen" sitten syksyllä vasta, kun on muutto ja remppa alkaa. Nyt yritän tehdä töitä aamuisin, ja lohnottaa auringossa päivällä, ja tehdä taas töitä iltaisin. Tehtiin ennen juhannusta pikavisiitti Tallinnaan, koska olimme liian kireitä ja selvästi tarvitsimme pään nollausta.

 9. 9
  Minttu

  Toivottavasti ehdit kuitenkin nauttia kesästä! Kesällä on se ihanaa, että töiden jälkeenkin voi tehdä mitä vaan kun valoa ja lämpöä riittää. Ja sinä ehkä pystyt itse vähän sumplia työaikoja siten, että parhaat hetket viettää auringossa ja työskennellä voi illemmallakin?

  Itselläni on ylelliset 6 viikkoa lomaa. Mies lähtee kaveriporukassa pidemmälle ulkomaanmatkalle Ameriikkaan, minä teen ystävien kanssa pienempiä päiväreissuja Turkuun, Hankoon, Porvooseen… Kovasti syyhyttäisi joku pieni kaupunkiloma esimerkiksi Lissabonissa tai Köpenhaminassa, mutta se jää nähtäväksi. Gotlannissa jo vietimme viikon, ihana saari.

 10. 10
  Pellon pientareella

  Kaunis kuva. Ei mullakaan ole varsinaista lomaa, kesä on kiireisintä aikaa. Juhannus kyllä kävi lomasta, olihan siinä monta päivää ihan vapaata. Toisaalta näin "vapaana" lomaa voi pitää milloin haluaa tai taukoja.

 11. 11
  Georgianna

  Hi Jutta, Glad you are having warm weather, hope it's not TOO hot. We have a lot of photo shoots scheduled for the summer, but hey, it's outside in beautiful gardens so probably what I would choose to do if I was rich anyway, ha ha. Enjoy your long, sunny days! xo – g

 12. 12
  Inkivääri

  Oikein ihanaa kesää sinulle! Kyllä tässä laiturinnokka kutsuu itse kutakin, piti välillä tulla kameraa tyhjentämään ja tuleehan siinä samalla vähän blogattuakin:)

 13. 14
  Jutta

  Ihana lukea kommenttejanne, pääsee kesätunnelmiin :) Toivotan ihanan rentouttavaa kesää!

  Ilse, totta puhut. On se paljon mukavampi herätä aamuisin kun on valoisaa. Päivä lähtee paljon mukavammin liikkeelle ja ihan ilokseen käyttää koiratkin aamulla.

  Sarona, minun pitäisi opetella tuo taito uudestaan. Meinaa vapaa-aika olla turhan aikataulutettua.

  Tiia, upealta kuulostaa kesäsuunnitelmasi!

  RuusuLiisa, Barcelona onkin tosi hauska paikka, kerran olen käynyt. Voisin mennä toistekin. Shoppailua ja hyvää ruokaa… Niin ja olihan siellä tosi mielenkiintoista taidetta ja arkkitehtuuria myös (kröhöm ;))

  Katja, minun onkin pitänyt laittaa sinulle postia ja kysyä harjoittelustasi! Mutta kun ajattelin samalla kertoa uusista nettisivuistani, joita en ole saanut aikaiseksi, niin sekin on jäänyt… :)

  Lotta ja Tuisku, Lapissa on varmaan ollut ihan kauheita tappajasääskiä? Ainakin täällä meidän leveysasteilla ne on olleet poikkeuksellisen vihaisia ja suurilukuisia.

  Susanna, minä varmaan yritän aikatauluttaa samalla lailla kun Panulla alkaa loma. Nyt teen normi 9-5 että nähdään toisiamme iltaisin, vaikka oikeastaan illalla saan paremmin töitä tehtyä.
  Tsemppiä muuttopuuhiin!

  Minttu, no on paljon mukavampaa kun on kesä, en valita :) Kun Panulla alkaa loma niin ajattelin joustaa enemmän omissa työajoissa. Nyt yritän pitää normiajoista kiinni, että meillä olisi yhteistä vapaa-aikaa. Viikko Gotlannissa kuulostaa tosi idylliseltä.

  Pellon pientareella, se on totta. Ja jos aurinko paistaa, voi kahvit juoda pihalla tai pitää pienen valokuvaustauon.

  Inkivääri, kiva kun tulit laiturinnokalta hetkeksi piipahtamaan! :)

+ Leave a Comment