Make coffee not war


Make coffee not war

No enhän minä malttanut pysyä poissa tämän kauempaa! Miten voisin olla kuvaamatta, kun tuli näin ihanaa postia? Aurinkokin paistoi hetken ennen ukkosmyrskyä. Ihana Babayagas Haus teki minulle aivan huipun ristipistotyön. Paketti oli niin hieno, etten meinannut raaskia avata… Katsokaa vaikka itse jos ette usko.

I couldn’t stay away for longer! How could I not take photos when I got such sweet mail? The lovely Babayagas Haus made me this wonderful cross stich. The package was so pretty I almost didn’t have the heart to open it… If you don’t believe me, see for yourself.

Lovely mail <3

Lovely mail

Make coffee not war

Tuli vielä kahvitkin mukana.

It even came with the coffee. Thank you Babayagas haus!

No related posts.

5 Comments

Add yours

+ Leave a Comment