Bye-bye living room


Bye bye livingroom

Say bye-bye to our livingroom. This is the last you will see of it, as it is now. We both have two weeks holiday and big renovation plans. Do you know how long I’ve been wanting to fix that wall?? This is the room where we spend most our time, because of renovation in other parts, so I’m sure you can imagine how frustrated I have been, lookin at that doorway E-V-E-R-Y D-A-Y for the last year. But no more! Things are finally going to change and after few weeks I can (hopefully) show you pictures of a room transformed.

Do you have any corners in your home driving you crazy? Or at least annoying you a teeny weeny bit? :)

Bye bye livingroom

Under thet parquet is original wooden floor that has been covered since early 60’s. Fingers crossed it’s in good condition. Yay! I’m so excited! Can’t wait to show you the results.

No related posts.

9 Comments

Add yours
 1. 2
  Georgianna

  Oh my gosh!! Good luck!!!! Can't wait to see the results!! (yes, I hated one of our bathrooms, we did a mini upgrade until such time as I can face the chaos of full renovation. But then I get a new, deep tub!) hugs. – g

 2. 3
  Jutta

  Minna, niin minäkin :D Eilen haettiin maalit testattavaksi…

  Georgianna, I would LOVE to have a bathtub, especially a clawfoot one. But our bathroom was too small. My dream is that when it comes time for a new bathroom renovation, we tear down some walls in the basement and make a bigger bathroom to fit the tub. In 10-15 years, that is… :)

 3. 5
  Pilvitarha

  Aaah, paras vaihe remonttia on tuo kun homma etenee! Sitä tekemisen makua ei voita mikään – vaikka valmistuminenkin on toki ihan kiva tapahtuma :)

  Minä odottelen että pääsisin kuistia maalamaan/laatoittamaan/rakentamaan naulakkoa… Mutta vielä menee tovi. Kovin tiukassa on tekemisen maku tänä kesänä…

  Innolla odotan teidän lopputulosta tai vaikka väliraporttia!

 4. 8
  Minna

  Hei

  en löytänyt blogistasi mainintaa, mistä tuo eteisen turkoosipohjainen kolibritapetti on ostettu? Jostain nettikaupasta?
  Olen etsinyt ja etsinyt kaupoista värikästä ja kaunista tapettia "neidonkammariimme", mutta tarjolla on pelkkää markettikamaa, beessiä ja ehkä hentoa vaaleanpunaista. Villiä. Etsinnän pohjana on ollut ajatus tuosta teidän tapetista, värikästä, mutta ei tippaakaan rauhatonta tai lastenhuonemaista.

  Teillä on kaunis koti ja ihanat koirat!

+ Leave a Comment