Creeping bellflowers


Creeping bellflower

…give me the creeps. They are pretty, yes, but they try to qonquer the whole backyard. And I want to have other flowers as well! From what I’ve learned, the creeping bellflower is impossible to get rid of, so I’m trying to make my peace with it. Making a bouquet is an attempt to do just so. They look quite nice in a bouquet, no? Also, this way, they are not making seeds, and I have at least SOME control.

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 3
  Riikka T

  Ei ne liikaa leviä, anna olla vaan!
  Minusta on vain hauska, että niitä nousee sieltä täältä. Seitsemässä vuoderssa täällä meillä eivät ainakaan ole riesaksi asti kasvaneet.

 2. 6
  Jutta

  Jonna, kiitos! :)

  Riikka T, meillä näyttää että pukkaa pintaan joka paikassa. Ehkä täytyy luottaa, että vanhat perennat pitävät pintansa eivätkä anna vuohenkellon tukahduttaa. Kitkemisurakka näyttää nimittäin mahdottomalta, aina kasvaa uutta samantien, vaikka juuretkin kaivaisi ylös.

  Laura, niin kai se häätyis… :)

+ Leave a Comment