And we're back / Kotona ollaan


Summer house in Kuusamo

We are back home. We made a little holiday trip to Kuusamo, north-east Finland. We rented an old farm house near the Russian border, left Monday noon and came home yesterday. Sand in my shoes playing in my head.

The antenna man just left, now we start emptying the livingroom. I will be back with more Kuusamo pics!

Oh, and I almost forgot. I was intervieved for a Chinese blog! You can read the interview over at inthatgarden. Don’t worry, it’s also in English :) This week our home was also featured on inspire your life-style. Big thank you to both!

Kotona ollaan taas. Teimme pienen lomamatkan Kuusamon seutuville. Vuokrasimme vanhan maatalon 50km Kuusamosta itään, melkein Venäjän rajalla. Lähdimme maanantaina puolen päivän aikaan ja palasimme eilen. Päässä soi tämä.

Antennimies kävi äsken, nyt alamme tyhjentää olohuonetta. Palaan myöhemmin Kuusamo-kuvien kanssa!

Ai niin, meinasi unohtua. Minua haastateltiin kiinalaiseen blogiin! Aika hullua. Ja aika eksoottista nähdä haastattelu kiinaksi. Sen voi käydä katsomassa täältä. Ei syytä huoleen, haastattelu on myös englanniksi :) Tällä viikolla kodistamme oli juttu myös täällä. Iso kiitos molemmille!

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 2
  juliette

  looks like a Mökki! =) We're just back from our trip and got to experience our friend's Mökki and it was great. Mökki is my favorite word souvenir from our trip =) We loved Finland and totally want to go back again! Glad you had a good time! =)

 2. 4
  Nonna

  Samassa kaupungissa oltiin mekin, tosin ei ihan noin mökkiolosuhteissa!

  Ihania kuvia sulla täällä taas, kaunis pullo etiketin kera ja ihana asetelma lipaston päällä!

  Mukavaa elokuuta!

 3. 6
  Georgianna

  What a magical vacation spot, Jutta! So peaceful. Congratulations on the two features – your house certainly is becoming famous! Have a beautiful weekend. xo – g

 4. 7
  Niina

  Teidän koti on kyllä niiiiiiin ihanaaaaaa, en kestä. Snif, miksen saa omaani edes ripausta tuota tunnelmaa luotua.
  Niin kaunis. Huokaus.

  Kaikkea hauskaa tapahtunut teille ja sinulle :) Kiva.

+ Leave a Comment