Kuusamo part II


Rain drops

Rainy day

Bird watching

It was raining most of the time we were in Kuusamo. The plan was to swim, row the boat and lie in sun, but in the rain none of that seemed like a good idea. The tv went black too. So we spent couple of days lying on the sofa, giggling, reading comics and watching little birdies. We had the most wonderful time.

Suurimman osan ajasta kun olimme Kuusamossa satoi vettä. Matkasuunnitelma oli uida, soudella ja makoilla auringossa, mutta sateella ei oikein onnistunut. Telkkarikin pimeni. Niimpä vietimme pari päivää sohvalla löhoillen ja hihitellen, Roope-Setiä lukien ja pikkulintuja katsellen. Oli aivan parasta.

Picking blueberries

Clover in rain

Raindrops on clover

More Kuusamo photos on Flickr.
Lisää Kuusamo-kuvia Flickrissä.

No related posts.

5 Comments

Add yours
  1. 3
    Jutta

    Kiitos Hipsu!

    Tiia, se oli suurin huolenaiheeni. Mutta ei tainnut ihan itärajalle ehtiä tutkimusmatkoillaan… On se vaan itsenäinen otus, ihan erilainen kuin Muru. Muru pitää huolta, ettei me ikinä kadota näköpiiristä.

+ Leave a Comment