Vintage radio turned into a guitar amplifier


Vintage radio

We found this vintage beauty last weekend at the antique fair. It’s a Philips radio from 1957. Panu has been looking for a right kind of radio for a while now, because he wanted to use it as an amplifier for his electric guitar. And here it is! Panu only needed to modify the instrument cable going from the guitar to the radio. It works perfetto.

Vintage radio

If you are interested to know more, you can email me for details. Don’t try this with any radio though, because you might get an electric shock!

No related posts.

10 Comments

Add yours
  1. 3
    Kummitustalon Stella

    Meidän hyvä ystävä rakentelee ja korjaa vahvistimia ym. ja korjasi meidänkin vanhusradion kuntoon. Koristeena on myös tältä kaverilta muutamat pelkät radion kuoret, kun osat on käytetty muualla.

  2. 6
    kukka-maaria

    Aivan mainio idea! Ja niin olivat nuo viime postauksen Hay:n peitteetkin. Katselin niitä sillä silmällä, kun ne tulivat mainitsemaasi nettiputiikkiin myyntiin. Virkistit muistiani mieluisasti aiheesta uuden-päiväpeiton-hankinta!

+ Leave a Comment