My new website!


My new website!

In addition to the Gifted Magazine contribution – hope you liked it! – this is another project that has kept me busy. I designed my new website. Since I am a freelancer I guess it’s quite important to have an online portfolio of your work. And my old website was badly outdated.

I’m especially proud of the jQuery slideshow I managed to do all by myself (well almost, Panu helped me a little :)) There must be a little nerd living inside of me, because I was so happy when I got the code working. I also decided to use webfonts instead of making all the menus into pictures. I realize this might mean some of you won’t see the pretty font (Affair) I intended. But it’s a development I definitely want to support, as it makes web design much better looking and websites better functioning.

I would love to hear your opinions about the new site. It would be great to know what you think, also if there’s something that DOESN’T work. I can already tell the few of you who are, according to Google Analytics, still using IE6 that the site doesn’t support it. Microsoft doesn’t support IE6 anymore, so I decided I don’t need to either. So if you are using IE6, please hurry and update your browser! :)

Click here for the new site.

No related posts.

16 Comments

Add yours
 1. 1
  Suvi

  Hyvältä näyttää! Ja toimivalta. Yritän itse tällä hetkellä koota materiaalia omille sivuille, ja epätoivoisesti opetella css:ää ja sivujen rakennusta. Ei sillä, tosi mielenkiintoinen aihe, kestää vain hetken ennen kuin kaikki menee kaaliin asti!

  Koulussa meillä on ollut peruskurssit mutta en tykkää käyttää dreamweaveria ja varsinkaan taulukoita, joilla alkeet näytetään ainakin meidän kursseilla aina opetettavan. Haluan oppia tekemään käytännöllisemmin ja tarkoituksenmukaisesti. Itse koodaamalla oppii paljon enemmän ja ainakin minä hallitsen päässäni kokonaisuuden silloin paremmin :)

 2. 3
  Jutta

  Suvi, ohhoh, vieläkö taulukkomallia opetetaan? En itse ole opiskeluaikojen jälkeen tehnyt sillä sivuja, vaan aina css ja divit. Kannattaa ehdottomasti perehtyä niihin jos haluaa tehdä nettisivuja itse. Pystyy paljon paremmin muokkaamaan sivuja ja tulee parempaa koodia.

  Itse käytän Dreamweaveria koodaamiseen, koska siinä on hyvät ne värivihjeet. Näkee jos tekee virheitä. En kyllä ikinä katso sitä design-puolta :) Varmaan joku muukin ohjelma sopii samaan tarkoitukseen, mutta DW tuli cs3-paketin mukana.

  Kiitos Hipsu! :)

 3. 4
  Suvi

  Jutta: ikävä kyllä taulukot pulpahtelevat vielä, se taitaa ainakin näiden muutaman opettajan mielestä olla helpoin tapa opettaa web-perusteet oppilaille, joista suurin osa on aivan hukassa ihan tietokoneenkin kanssa ;)

  Multa itseasiassa puuttuu dreamweaver siitä creative suiten paketista kun meinasin hankittaessa, etten tarvitse sitä.

  Mahdottoman kiinnostava aihe! :)

 4. 5
  Jutta

  Suvi, on kyllä tosi mukava päästä välillä juttelemaan näistäkin jutuista! Voihan se tosiaan olla helpompi saada opiskelijat hahmottamaan asioita taulukkomallin avulla. Itsekin hyvä kun osasin käynnistää tietokoneen, kun aloin opiskelut :) Ja on ne taulukot varmasti aivan käteviä, jos tarvii tehdä taulukoita. Siihenhän ne on luotu…

 5. 6
  Georgianna

  Hi Jutta! I was just enjoying a tour through your new website when you comment on my post came through. Wow, your site is fabulous!! Congratulations!! I sooo understand about having to have a great site when you are a designer, but often it's the last one you get to spend time on! Anyway, great on all the coding – it's very satisfying when it works right, isn't it? I'm on Safari and all the pages and fonts look wonderful!! xo – g

 6. 9
  Jutta

  Georgianna, that's exactly how it goes. I've had my own website on the to do -list for ages but alwys something "more important" comes up :) Glad to hear it looks right on your browser, there's only so many options I can check here, from the countless browsers and operating systems.

  Suze, thank you so much!!

 7. 10
  Jutta

  Susanna, kiitos! Minua jo vähän nolotti näyttää niitä vanhoja kenellekään, ne on tehty vuosia sitten. Ja siihen kysymykseesi: ehkä ymmärsit :) Siis että voittaja saa valita nimi- tai numerokyltin haluamallaan tyylillä ja tekstillä/numerolla.

+ Leave a Comment