Happy Holidays!

Happy Holidays!


Mansikki and the rest of us want to wish you all happy holidays! My plan is to spend time with family, meet friends, go for long walks with the dogs (when the weather allows, it’s waay too cold now), watch silly movies on tv and eat loads and loads of chocolate. What about you, do you have any holiday plans?

Kootut murut will also be on holiday break for couple of weeks. So I’ll see you again next year and wish you all a wonderful end of 2010 and a magical start for the new year!

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 4
  Jutta

  Hei, ihanaa joulua ja oikein mukavaa uutta vuotta teillekin!

  Pilvitarha, toivotaan tosiaan! Koirat pomppii kahdella jalalla pihalla, sen vähän mitä ulkona suostuvat olemaan.

 2. 5
  Liisa

  Oi mikä ihana märkä kirsu! Meillä ei koirat kärvistele pakkasessa, mutta omistaja kylläkin :) Mutta ei auta valittaa, pakkaspäivät on niin kauniita.

  Kovin on samansuuntaiset joulusuunnitelmat täälläkin: kasa leffoja ja paaaaaaljon suklaata.

  Iloista joulua ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

 3. 6
  Kirsi

  Samaa pakkasen laantumista meidän koirat toivoo, laimeat -28 astetta täällä:/ No me keskitytään paremmin sit tuohon löhöämiseen ja syömiseen, se tuntuu nyt kelpaavan koirillekin hyvin:) Hyvää Joulua!

 4. 7
  Georgianna

  Dear Jutta,

  I love this photo!!

  We’ll be spending the days with family, probably eating too much and just relaxing.

  Wishing you and Pano and the doggies a fantastic, cozy and magical Christmas!! Looking forward to your adventures in 2011.

  love and hugs,

  – g

 5. 10
  maria

  Heips.
  huomasin jutun kalevassa ja tulin heti tihrustamaan sivuja. ai niin. siis siksi kun oli tuttu nimi (ala-asteelta, meillähän oli se ensimmäinen ‘graafinen’ julkaisu jo sillon) ja olipa aika kivat sivut ja hienoja kuvia. inspiraatio iski muutamanki kerran.

Comments are closed.