Organizing with Palaset


Palaset

Oh my, the week is almost half way done and where have I been?? We are not having those blackouts half of Finland is suffering, but it has affected our phonelines and internet connection. It feels so weird not having internet, especially when your phone stops working too. Makes you realize how dependent you are of them.

Anyway, the net seems to work now so let’s get back on track. I showed you some time ago how I was trying to get my home office organized. I was using maxi magazine racks from Palaset to organize our (more or less) important papers. Palaset have also other things that come in quite handy when trying to get your stuff in order. Not to mention, they look really nice. I Finland you can find them at least in Akateeminen.

I have tagged more info and links on the photos, so you can see where they are from.

Palaset

Also, thank you for your comments on last weeks posts. Especially the tips what to make with cocoa beans (tried some, yummy!) and the great links and info on the ruins of Detroit! I love how sharing and helpful this community is, and how you can learn so many new things.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 2
  Katja

  Minäkin tykkään Palasista kovasti, helpottavat (ja kaunistavat) järjestelyä työhuoneessa hienosti :)

  Tänään taittokurssilla kiersi kirjoja yms näytillä ja bongasin sieltä tutun nimen yhdestä kirjasesta :)

 2. 3
  Jutta

  Roboti, I’m very chaotic too, but I try my best…

  Katja, minulla olisi haaveena vielä Palasten lisäosia, kun vain saisi mahtumaan johonkin. Saisi maksamista odottavat laskut yms. jonkun järkevän paikan.

 3. 4
  Liisa

  Nyt vasta huomasin aiemmassa postissa olleen vinkin papereiden järjestelyyn ja taidan kokeilla sitä täällä meilläkin. Me ollaan meinaan aivan toivottomia kaikenlaisten lippulappusten kanssa, niin tärkeiden kuin vähemmän tärkeiden. Minä sentään tiedän, mistä kasasta alan ensimmäisenä etsiä, miehellä ei yleensä ole hajuakaan.

  Taidankin tutustua tarkemmin Palaset-sarjan valikoimaan…

 4. 5
  Jo

  Palaset on niin loistava sarja, vuosikymmeneltä toiseen kestää laadun ja muodon puolesta. Tuntuu kuitenkin että sarja on jotenkin aliarvostettu Suomessa, tiedä sitten mistä olen tämän päähäni saanut…

+ Leave a Comment