Valentine’s inspiration


Valentine's inspiration

I was feeling all lovey-dovey all of a sudden. We don’t normally celebrate Valentine’s Day in a big way, maybe I get some chocolates (always a good choice from the husband), flowers or something small. Our wedding anniversary (married almost two years!) is two weeks from Valentine’s so that’s a bigger occasion in our family. I was searching the Internet for an anniversary present for Panu, but somehow my eye seems to catch everything pink. And that’s not the color for the husbando, no no. But I had to do something with all the pink in my head, so here you go!

If you have any great gift ideas for the husband, please let me know! It’s a pain every Christmas, birthday and anniversary. And mind you, Panu has told me I’m not allowed to buy any electronical devices. I’m not qualified.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 2
  Suvi

  Minä saan ystävänpäivänä kukkia, jos jaksan muistuttaa parempaa puoliskoa tarpeeksi monta kertaa ;–) Meilläkään ei ystävänpäivää sinällään vietetä mitenkään erikoisesti, vuosipäivää taas juu.

  Oma poikaystävä on fanaattinen vinyylien ja musiikin kanssa, jotain niihin liittyvää ilahduttaisi ainakin täälläpäin, mutta mitä – jaa-a. Täytyy ostaa pinkki vinyyliharja. :D

 2. 3
  Jutta

  Suvi, mikään ei kerro rakkaudesta niin kuin pinkki vinyyliharja ;D Meillä mies on kans aika fanaattinen musiikkinsa kanssa ja joskus olen jotain siihen liittyvää onnistunut ostamaan. Mutta levyjä en osaa, koska meillä on niin erilainen musamaku ja Panulla on jo aika massiivinen levykokoelma.

 3. 6
  vicki (simply hue)

  Men are so hard to buy for! Usually I’ll just make a nice dinner with his favorite dessert (cheesecake) and maybe write “I Love You” with lipstick on the bathroom mirror. lol. Oh, and a card, of course. :)

+ Leave a Comment