Happy (snowy) weekend!


Mansikki - King (errr, Queen) of The Backyard

There is no end to the snow here! We have to shovel it many times a day. I try to take it as the much needed exercise I wouldn’t otherwise get (lazy me). Mansikki loves snow, she digs her head deep trying to find interesting smells. Funny little thing. Can you guess she’s a watch dog?

Shakin' It!

Happy weekend!

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  NENA

  Mansikki <3
  Lunta on kyllä aivan älyttömästi! Tuntuu että sitä on paljo enempi kuin muina talvina. Meidän Penni on kans aivan mielissään lumesta, kaivaa ja hyppii onnellisena.

 2. 3
  Jutta

  Nena, sanoppa muuta! Taas piti monta kymmenta senttiä lapioida… Meillä koiruudet tykkää varsinkin jos hankeen heittelee kananpalasia tai muita herkkuja ja ne saa etsiä :)

  Roboti, my first dog was such a missy she avoided snow and water the best she could! :) I was very surprised to see that Muru loves both. Actually I think the best she loves mud and rolling in it :D

 3. 5
  Pellon pientareella

  Onhan tuossa varsin valpas vahtikoiran katse :). Miten Mansikki muuten suhtautuu vieraisiin ihmisiin, jotka vaikka kulkevat tiellä tai tulevat pihalle? Käyttäytyykö vahtivasti? Söpö on ja varsin kuvauksellinen :). Lumi on ihan kivaa, ja sitä kyllä on riittämiin. Onneksi auraus on toimint suht hyvin, ja kohtahan sitä on ihan rallikuski jo näillä pikkuteillä.

 4. 6
  Jutta

  Mansikki on ihan vahtikoira, vahtii pihaa ja taloa. Lenkillä ei niinkään, ohittaa muut koiratkin ihan rauhallisesti. Paitsi jos vastaan tulee “arkkivihollinen”, eli naapurin koira ;)

+ Leave a Comment