What’s in your bag tour


What´s in your bag

DosFamily is having the most fun tour, asking What’s in your bag? I had to join because it was the perfect excuse to finally clean my bag. Although I must admit I do cringe a little when I see these photos. They may be the most personal and revealing photos I have posted publicly. Things are a bit worn and frumpy, and I don’t know how long the dog treats have been lying there… But nobody’s perfect, right?

What´s in your bag

Well, if you want to join in and pour out your (bag’s) innermost secrets, hop on over to DosFamily!

No related posts.

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Tiia

  Ihana lompakko! Olen Marimekon jääkarhu-kuosien suuri ystävä (sekä Haapaniemen lapsellisemman, jonka nimeä en nyt muista, ja mitä olen toivonut suihkuverhona – toistaiseksi turhaan vaikka olen pommittanut Marimekkoa aiheesta, että Nanuk-kuosin), ja nalle tuossahan on ihan kuin Nanuk! Tooosi hieno :)

 2. 3
  Kati

  Oooo, lintuavaimenperä! Rikoin juuri mieheni antaman Victorian ja Danielin virallisen hääavaimenperän jonka sain tuliaiseksi :-( (Siis ei se varmaan ollut heidän avaimenperänsä oikeasti. Eh :-D).
  Pakko löytää jotain yhtä söpöä tilalle….
  Ja totta, kuvat ovat henkilökohtaisia, mutta laukkusi sisältö paljastaa sinut aivan yhtä lujaksi esteetikoksi kuin blogisikin :-D

+ Leave a Comment