In my dreams: Trolleys


Trolley as magazine storage

Your Home as a Santuary via this is glamorous

I would really like to have a trolley in our bedroom. It’s not just a want, it’s also a need. I need it for my ever growing pile of decor magazines. (And we all know decor magazines are a true need.) In my dreams I see something like in this picture, except smaller. Our bedroom is tiny.

House Doctor trolleys

House Doctor

House Doctor trolleys

Juffrouw zonder Zorgen

House Doctor has some really nice trolleys in their spring collection. They are gorgeous, don’t you think? I love that industrial look so much. But I’m afraid that in our bedroom’s case it might not be the perfect match. We might need something more petite and 50’s style. Although I’m not sure. Maybe I’ll have to do another Photoshop test to see.

In Finnish / Suomeksi

Haluaisin makuuhuoneeseen tarjoiluvaunun. Enkä vain haluaisi, vaan tarvisin. Minulla on jatkuvasti kasvava pino sisustuslehtiä, joilla ei ole kotia. (Tunnetusti sisustuslehdet ovat todellinen tarve.) Ylimmän kuvan tyyppinen olisi aika täydellinen, paitsi pienemmässä koossa. House Doctorilla on myös aika mainioita vaunuja. Tykkään paljon niitten industriaalityylistä. Mutta meidän makuuhuoneeseen se ei välttämättä ole juuri se oikea. Ehkä pitäisi olla vähän sirompi ja 50-lukulaisempi. Hmmm… pitäisiköhän tehdä vielä Photoshop-testi, että voisi paremmin hahmottaa?

(Free tape strips from puglypixel)

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 1
  Juliette

  How funny, just last night trolleys were the topic of conversation with a friend. Our church needs a few more and we’ve been hunting on eBay…maybe there’s something there for you? We already have a fun one that actually came from a restaurant going out of business, so we’re also planning on checking into some restaurant supply shops in Frankfurt. You never know!

 2. 2
  Jutta

  Juliette, I’ve been already checking a Finnish version of eBay (kinda, it’s called huuto.net) but haven’t found one. Have to keep checking :) Restaurant supply stores is a great idea, why didn’t I come up with that??

 3. 3
  Saija

  Noi on niin hienoja!! Hauska sattuma sillä juuri eilen selasin Mokossa Elle interiör-lehteä ja ihastuin yhden superkivan, boheemin oloisen kodin sisustuksessa tuollaiseen metallikärryyn! Se oli muistaakseni käytössä keittiössä ja oli aivan ihanan näköinen! Oiskohan se ollut vielä sellainen mintunvihreäksi/turkoosiksi maalattua metallia… :)

 4. 6
  Jo

  tätini osti tuollaisia aikoinaan pari kappaletta Rovaniemen vanhan sairaalan poistomyynnistä, ei suostu luopumaan mokoma niistä! :) Ja tottakai kaikki sisustuslehdet pitää varastoida: tuossa just kasasin vuoden 2000 ja 2001 Living Etc:t kauniiksi pinoiksi…

 5. 7
  Heidi

  Noita House Doctorin kärryjä olen kanssa katsellut sillä silmällä. Totuus lienee kuitenkin se, että ensin pitäisi luopua jostain että saisi mahdutettua tuollaisen ihanuuden kotiinsa. Tai ehkäpä hamassa tulevaisuudessa pilkottavaan keittiörempan yhteyteteen saisi yhden kärryn sujautettua :)
  Leppoisaa lauantaita sinulle!

+ Leave a Comment