Anniversary + Bark ring


Ring made of birch bark

Yesterday was our two year wedding anniversary. We celebrated it by dinner in the same restaurant where Panu proposed to me three years ago. We even had the exact same corner table! It brought back so many memories. Our wedding day is also Kalevala day, Finnish culture day, and our wedding theme was traditional Finnish. Well, for our anniversary Panu had made me a ring out of birch bark. Nothing could get more traditional Finnish than that. He’s so sweet :)

In Finnish / Suomeksi

Meillä oli eilen 2-vuotis hääpäivä. Juhlistimme sitä samaisessa ravintolassa, jossa Panu kosi minua aikoinaan. Pääsimme jopa samaan nurkkapöytään istumaan! Miedän hääpäivämme on myös Kalevalan päivä ja häissä meillä olikin aikas perinteinen Suomi-teema. Poronkäristystä ja pottumuusia, koivutaustaa jne… Siksi olikin aivan ihanaa, että Panu oli tehnyt minulle lahjaksi tuohisormuksen. Se on niin hauras ettei sitä varmaan uskalla kauheasti pitää. Mutta Panu teki sille myös tuollaisen “rasian” tai telineen vanhasta kelosta ja jäkälästä. On se kyllä aivan huippu :)

No related posts.

8 Comments

Add yours
  1. 1
    Georgianna

    Congratulations, Jutta!!! How wonderful to have the double celebration of the Kalevala on your anniversary. I once worked with a Finnish designer for many years and we had a number of discussions on the Kalevala.

    Wishing you a wonderful week and many, many more to come! xo – g

+ Leave a Comment