Spring wallets by Poketo


New wallets by Poketo

Hello friends, how are you doing? I’m getting over a nasty flu, hence the radio silence. But now I’m feeling quite alright, so let’s get back to business.

I already have a wallet by Poketo, but they have so many nice ones, I’m thinking of getting a new. They just recently added some new, spring-y ones to the collection. My favorite is perhaps the Jolby wallet. I love the forest theme, it’s reminds me of Finnish fairytales. The APAK wallet (below) is not in the spring collection, but I find it so funny and cute it’s a great candidate for my wishlist.

When we get some sunshine (it’s a blizzard now) I’ll be back with photos from the livingroom. We finally have an art wall!

New wallets by Poketo

In Finnish / Suomeksi

Heippa taas, täällä ollaan. Meillä ollaan toivuttu ikävästä flunssasta, siitä johtuu myös hiljaisuus blogin suunnalla. Mutta nyt olo alkaa olla parempi, joten takaisin asiaan. Minulla on jo Poketon lompakko, mutta heillä on niin ihania että tekisi mieli hommata uusi. Suosikkini on ehkä metsäinen Jolby, siinä on jotain hyvin suomalaista kansantarua (vaikka onkin toki amerikkalainen). Toinen hauska on APAK, on niin sympaattisia nuo tyypit sienien päällä.

Kunhan lumipyry lakkaa ja saadaan vähän valoa, palaan olohuonekuvien kanssa. Meillä on viimeinkin taulut seinällä.

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 3
  Krisu

  Tosi södet lompakot! Taitavat vaan olla liian pieniä mulle…
  Kun puhuttiin self hosted-blogista, niin katos, mitä wp.com postitti eilen:
  Guided Transfers to .org
  Ja voin kehua taas Akismetia: sun viimeisimmässä viestissäsi oli 2 linkkiä. Se on liikaa Akismetin mielestä ja päädyit roskakoriin. Hetkeksi. Pelastin sun kommentin sieltä ;)

 2. 4
  Jutta

  Krisu, jopas, nehän on tehneet siitä helppoa. No ja maksullista toki :) Akismet on tosiaan ihan tehokas, ei ole tullut spämmikommentteja enää inboxiin sen asennuksen jälkeen. Vaikka välillä näköjään liiankin tehokas ;)

+ Leave a Comment