In my dreams: Workspace


Now that my drawing and painting is no longer constrained to kitchen table, I find myself getting increasingly greedy. The things I want… Storage! Easel! Place to lay down stuff! I’ve been bookmarking photos of inspiring workspaces and tips for organizing papers and supplies.

Drawers like these would be perfect for storing papers. I’ve been on the lookout for a used one but so far no luck. One option I’m thinking is Ikea Alex. We still haven’t visited our “local” Ikea, two hours drive from us in Sweden.

In Finnish / Suomeksi

Niin se vain on että kun saa vähän, alkaa heti ahnehtia enemmän. Näin kävi valopöydänkin kanssa. Nyt kun en joudu enää piirtämään ja maalaamaan keittiössä, olen alkanut haaveilla uusista asioista. Listalla on niinkin hulppeita juttuja kuin säilytystila, maalausteline ja laskutasoa. Eniten kaipaan isoa laatikostoa piirustuspapereiden säilyttämiseen. Olen yrittänyt katsella käytettyjä, mutta ainakaan vielä ei ole lykästänyt. Yhtenä vaihtoehtona voisi olla Ikean Alex.

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 1
  Tiia

  Etpäs olekaan ainut tämänkaltaisen ongelman kanssa… Ja vielä kun mä haluaisin tilan missä saisi sotkea rauhassa, nytkin on työpöydän ympäristö suojattu sanomalehdillä kun mulla on pieni lehmänliisteröintiprojekti kesken ;)

  Jos joku muuten täällä Turun seudulla (tai miksei kauempanakin?) kaipaa kovasti itselleen piirustus- tai ehkä pikemminkin harrastuspöytää tilpehöörilokeroineen, niin kannattaa vierailla vanhan Tapiten/Sata-Värin tiloissa Hakakatu 13:ssa olevalla kirppiksellä.

  Siellä oli ainakin vielä viikonloppuna ihan älyttömän hieno kirjoituspöytä, ei mikään perinteinen klaffikaappi vaan ihan tavallisten kaapinovien takana monta pientä ja pari vähän isompaa miljoonalaatikkoa ja ulosvedettävä kirjoitustaso :) Hintaa muistaakseni 200-300€, lokerot umpipuuta ja päällä punaruskea viilu, tyyliltään sellainen 60-lukuinen.

  Olisin itelleni ottanu, mutta ei ole tilaa… :/

 2. 2
  Katja

  ihania inspiraatiokuvia työskentelyhuoneisiin! voi niitä kaikkia ideoita ja unelmia joita minulla on meidän tulevan työhuoneen varalle – en vaan aina muista että se on aika pieni huone eikä kaikkea ihanaa sinne millään mahdu :)

 3. 3
  Jutta

  Tiia, voi kun kuulostaa hyvältä. Toivottavasti joku Turun seudulta löytää siitä hyvän pöydän itselleen :)

  Erillinen työhuone olisi aivan unelmien täyttymys, sellainen jossa saisi huoletta sotkea.

  Katja, teidän työhuoneesta tulee varmasti tosi ihana ja käytännöllinen :)

 4. 4
  Koo

  Itselläni menossa ihan saman asian kanssa paininta. Haaveena olisi saada vanha ovi työpöydäksi jonka päällystäisin lasilevyllä. Alle laatikostoja ja hyvä(!) valaistus. Meillä on kellarissa tilakin jo valmiina josta joskus toivottavasti tulee kodinhoitohuone. Kun vaan saisi aikaiseksi.

  Kiitos kuvista ne ovat hyviä insipiraation lähteitä ja tuovat esiin juurikin sen, ettei työtilan tarvitse aina olla tylsä! :)

 5. 5
  Jutta

  Koo, hyvä valaistus tosiaan unohtui listaltani, se on myös toiveissa. Vanha ovi työpöytänä kuulostaa ihanalta. Meillä oli mietinnässä että mies rakentaisi valopöydän vanhasta kirjoituspöydästä. Mutta sen kanssa olisi mennyt niin pitkään (ainakin kesään, ehkä syksyyn) että ostin valmiin.

 6. 6
  maya

  Hi Jutta!
  I love your blog: and the picture of your home! I get the real spring feeling to watch the photos:) Could I borrow some of your photos and make a post about your home at my own blog? (Take a look at frkmayasloft.blogspot.com if you want to take a look before you decide). I will of course link back to you:)I am thinking about pictures from your livingroom, your ktichen and photos of your picturewall. And, the one with the rabbit on the chair, love it. I watched your Flickr as well, and wonder if I also can borrow your picture of the cabinet in the kitchen. Hope to hear from you soon:)

  Maya

+ Leave a Comment