Friday inspiration: ILoveDoodle


Day 68: Didn't work out

Day 76: Make Love

This Friday’s inspiration in someones who’s work I’ve found myself favoriting again and again on Flickr. He is illustrator and visual artist Lim Heng Swee but his website name tells it all: ILoveDoodle. I love his doodles too. They are sweet and simple, but still there’s a strong idea behind them. He has an ongoing project to doodle something every single day, check it out on his Flickr stream. You can also buy his prints on Etsy.

Day 26: Happy Ever After

In Finnish / Suomeksi

Yksi tämän hetken suosikkejani Flickrissä on kuvittaja Lim Heng Swee. Hänen nettisivujensa nimi kuvastaa täydellisesti hänen töitään: ILoveDoodle. Minusta on aivan huippua, että noin yksinkertaisilla kuvilla saa välitettyä ajatuksen. Ja lisäksi hänen työnsä on tosi ihania :) ILoveDoodlella on myös Etsy-kauppa, josta voi ostaa hänen printtejään.

(All images: ILoveDoodle)

No related posts.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment