Sneak peek on Design*Sponge


Sneak peek on Design*Sponge

Yesterday our home was featured on Design*Sponge. If you have been reading my blog since the early days, you might remember that they peeked into our home almost two years ago. Now they came to see what we’ve been up to since. In the peek there’s also some new photos you haven’t seen before.

Thank you Design*Sponge!

In Finnish / Suomeksi

Eilen meiltä oli juttua Design*Spongessa. Ne lukijat, jotka ovat seuranneet blogiani ammoisista ajoista lähtien, saattavat muistaa että he kurkkasivat kotiimme jo kaksi vuotta sitten. Nyt he tulivat tarkistamaan, mitä olemme puuhailleet sen jälkeen. Jutussa on muuten myös uusia, ennen julkaisemattomia kuvia.

No related posts.

12 Comments

Add yours
  1. 4
    Jia

    Love it! The house is filled with colorful optimism. I think the decorating collections illustrated by time and stick to the essence of life attracts me most! I was unconsciously smiling while I enjoyed your inspiring photos. So great! Thank you for posting and sharing!

  2. 6
    kaisu

    aivan ihana koti ja inspiroiva blogi, luin kaiken! hei, mistä, mitä ovat nuo sohvatyynyt, joissa on lintusia ja jotain, jotka tihrustamalla näyttävät kytkentäkaavioilta? ihastuttavat.

+ Leave a Comment