Kitchen plans and dreams


Kitchen plans and dreams

Our poor kitchen has been demolished. The candy-colored cabinets are at the dumping ground (sniff…) I kind of miss them, but at the same time I’m glad they are gone. The color was the only good thing about them. They couldn’t even fit our plates.

Here’s what I have planned and dreamed for the new kitchen.

 1. Lights from Domus Classica (only in Finnish) / Seinävalot Domus Classicalta
 2. Renova light switches (only in Finnish) / Renovan valonkatkaisijat
 3. Renova outlets / Renovan pistorasiat
 4. Kitchen hood by Savo / Savon liesituuletin
 5. Hand-painted tiles by Emery & Cie / Käsinmaalatut laatat Emery & Cieltä
 6. Domsjö sink from Ikea / Domsjö-tiskiallas Ikealta

Kitchen plans and dreams

The tiles are my biggest problem at the moment. I love the Emery & Cie tiles, but they haven’t replied my emails so I’m not sure it’s possible to order them. Right now I’m looking for a back-up plan in case it doesn’t work out. Any suggestions?

They did reply me and it is possible to order them, which is probably what I’ll do once we get all the details sorted.

In Finnish / Suomeksi

Meidän vanha keittiö on nyt purettu. Karkkiväriset kaapit on kaatopaikalla (nyyh…) Niitä on vähän ikävä, mutta oikeastaan olen iloinen että niistä päästiin. Meidän lautaset ei edes mahtuneet niihin.

Tällä hetkellä suurin ongelmani on välitilan laatat. Nuo Emery & Cien laatat on aivan täydelliset, mutta en tiedä onko niitä mahdollista tilata Suomeen. En ole löytänyt suomalaista jälleenmyyjää, eivätkä he vastaa posteihini. Nyt mietin varasuunnitelmaa. Olisiko kellään ehdotuksia?

Sain vastauksen, laattojen tilaaminen on mahdollista, ja todennäköisesti teen niin kunhan kaikki yksityiskohdat selviää.

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 4
  Susanna

  Kaatopaikalla?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Voi ei. :-(

  Aloita nyt syksyllä kansalaisopistossa itse posliininmaalauskurssi ja maalaa itse ne kaakelit. Posliininmaalaus ei ole sen kummempaa kuin muukaan piirtely/maalailu, ja nehän sinulta sujuvat hienosti. Noilla kursseilla nimenomaan aloitetaan opettelu laattojen maalaamisella ja valmiista malleista. Ainakin silloin, kun minä olen kursseilla ollut.

 2. 5
  Nonna

  Olen monet kerrat ihastellut vanhoja karkkivärikaappejanne. Harmi kyllä, että monien vanhojen kaappien mitoitukset eivät nykyään oikein riitä. me törmäsimme samaan kun hankimme makuuhuoneen kaappeja. Vanhoihin täyspuisiin kaappeihin ei olisi saanut miehen pukuja millään…

  Mutta ihanat suunnitelmat uuden keittiön suhteen!

 3. 7
  Jutta

  No nyt sain vastauksen, laattojen tilaaminen näyttää onneksi onnistuvan. Posliinimaalauksen opetteleminen kävi itselläkin mielessä, mutta se olisi ollut viimeinen (epätoivoinen) vaihtoehto :)

  Nonna, meidän vanhat keittiönkaapit oli 90-luvulta, mutta jotenkin tosi huonot. Talon myyjäkin harmitteli, että siinä on vanhaa naista huijattu. Tulevat kaapit ovat 50-luvun täyspuiset, jotka haimme purettavasta keittiöstä remontin tieltä.

+ Leave a Comment