A mini holiday


View from the sauna

Couple of weeks ago me and Panu took a little mini holiday from the renovation. We rented a summer cottage in the middle of nowhere. The nearest neighbors were almost a mile away and the nearest shops almost 20 miles. Just perfect for relaxing. Although I must admit I got a little scared when there was a thunder storm and we lost electricity and reception on our phones. But luckily that lasted only for a moment.

Sauna on the beach

The sauna

The sauna was built by a little pond. It was perfect. When it was raining we fried sausages in the fireplace.

The cottage and the sauna

Mansikki and the sunset

Little pond

One thing seemed pretty clear. The dogs were truly enjoying themselves.

Enjoying herself

Also, I wanted to thank you for all your sweet comments and welcome all new readers. I haven’t been able to blog much lately, but I’m really glad to be here whenever I can :)

In Finnish / Suomeksi

Pari viikkoa sitten Panu ja minä päätimme ottaa pienen loman remontoinnista. Vuokrasimme mökin Sotkamosta keskeltä ei mitään. Lähimpään naapuriin oli yli kilometri ja lähimpään kauppaan 30. Aivan täydellistä. Paitsi täytyy myöntää että minua pelotti kun ukkonen tuli päälle. Sähköt katkesi hetkeksi ja puhelimesta katosi kenttä. Mutta sitä kesti onneksi vain hetken. Koiratkin näytti tosi tyytyväisiltä. Mansikkia ei näyttänyt haittaavan että se menetti etuoikeutensa vapaana kulkemiseen. Se on niin itsenäinen ja rohkea, ettei voi tietää mihin se keksii lähteä. Niimpä se oli aina 10 metrin liinassa.

Kiitos muuten kauheasti kaikista ihanista kommenteistanne! Ja tervetuloa uudet lukijat. En ole kauheasti voinut bloggata viime aikoina, mutta on tosi mukava käydä täällä aina silloin kun voi :)

No related posts.

10 Comments

Add yours
  1. 7
    Madam BC

    Hei! Löysin vasta blogisi DesignSpongen kautta ja voi, että olen ihastunut! Tahdon tulla luoksesi asumaan, sinulla on ihana sisustustyyli! :D

    Laitoin blogisi vinkkilinkkinä sivuilleni josko jokin muukin bongaisi sinusta uuden blogilempparin :)

+ Leave a Comment