Reason for silence


Reason for silence

Some of you have been asking why I haven’t been blogging as often lately. Well, the reason is I’m pregnant. The baby is due in December (Yaiks!!!) and I’m so excited / happy / nervous / terrified / everything possible at the same time.

Because of the pregnancy I’ve also got a nasty migraine so I haven’t been able to work. I’m hoping it will get better soon. I don’t know when I’ll be able to get back to my normal posting routine, but I hope you will bear with me. I’ll try to keep you posted as often as I can :)

In Finnish / Suomeksi

Jotkut ovat kyselleet, miksi blogi on päivittynyt niin harvoin viime aikoina. Syy on se, että olen raskaana. Laskettu aika on joulukuussa (kauhean kaukana!) ja olen innoissani ja onnellinen ja huolissani ja vaikka mitä, kaikkea yhtä aikaa ja vuorotellen. Raskauden myötä minulle on tullut myös migreeni enkä ole voinut tehdä töitä. En tiedä milloin pystyn taas postaamaan useammin, mutta toivottavasti jaksatte tällaista satunnaisempaa tahtia. Yritän kuitenkin pitää teidät ajan tasalla :)

No related posts.

43 Comments

Add yours
 1. 1
  outi

  Voi pojat! (tai tytöt – kumpi lie tulossa..) Onnea aivan hirmuisesti! Kurjaa, jos raskausaikasi on ollut jo kuukausikaupalla surkea voinnin suhteen, mutta jos siellä nyt ei mitään erikoisempaa ole, olotila saattaa raskauden edetessä vaihdella kovastikkin. Tarkoitan sitä, että toivottavasti sinunkin olotilasi paranee ilmojen viiletessä ja asioiden edetessä. Onpa mukavaa, todella! Vaikka en tunne sinua yhtään, tuli hirmuinen mielihalu neuloa töppöset tai jotain.:D

 2. 4
  Allison

  Wow! Jutta – Congratulations!
  I’m so very excited for you, although I’m sorry to hear you are experiencing migraines. I hope they don’t last too long.
  Take care and congratulations again on your wonderful, wonderful news,
  Allison xx

 3. 6
  Janine

  That’s wonderful news – congratulations!
  Such a delightful little secret you’re carrying around. Wishing you all a lifetime of happiness together!
  Keep well and congratulations again!
  -x Janine

 4. 16
  Neana

  Onnea mielettömästi :)
  Harmi että sivuoireena tuli tuo maailman viheliäisin tauti. Täydet sympatiat multa, oon ite sairastanut 10vuotiaasta asti ja aina vaan pahenee. Toivottavasti migreenit pian katoais sulta (ja vaikka multaki). Tsemppiä!

 5. 19
  Tiia

  Mitä uutisia! Ihanaa :D Tuhannesti onnea!! Oisit nähny mun ilmeen kun näin kuvan :):):)

  Hassua miten sitä voikin olla näin onnellinen jonkun sellaisen puolesta, ketä ei oikeastaan edes tunne :)

 6. 21
  Pilvitarha

  Oijoijoi miten ihanaa! Oikein paljon onnea <3
  Ensimmäinen raskaus meni minullakin sairaslomilla (aikas ankaran pahoinvoinnin takia), mutta kyllä se vaan oli sen arvoista. Niin kuin varmaan arvaatkin :)

  ah, aivan mahtavaa lukea hyviä uutisia :)

 7. 25
  Jutta

  Voi vitsit, kiitos teille kaikille onnentoivotuksista! Ihania olette :)

  Outi, olo ei onneksi ole ollut surkea enää kun pahoinvoinnit loppui, migreeni pysyy aisoissa kun vain välttää sitä laukaisevia juttuja. Mutta on tietenkin turhauttavaa kun ei voi tehdä töitä vaikka muuten olisi ihan voimissaan. Toivottavasti sekin tosiaan paranee kun raskaus etenee.

  Merja, omassa päässä lastenhuone on toki jo sisutustettu valmiiksi :) Käytännössä saa kuitenkin vielä odottaa, ensin pitää rempata keittiö ja minikeittiö (eli tuleva vaipanvaihtohuone). Vauva kuitenkin nukkuu aluksi meidän kanssa samassa huoneessa.

 8. 26
  Jutta

  Aww, thank you so much on all your comments and lovely, lovely wishes!!

  Shelby, unfortunately we don’t have a Starbucks here! Decaf peppermint mocha sounds wonderful. But one of the doctors said we could try acupuncture, maybe that’s equally good :) :)

 9. 43
  Caroline

  We can shake hands…. I’m also pregnant of our first child, due second half of January. I’m so excited, curious, nervous, proud. A whirlwind of emotions. I wish you no more migraines, a fine delivery and hopefully you can set me a good example to follow in the next month ;-).

+ Leave a Comment