Press and blog features


Cover on moja4zida

A while ago I was interviewed for Croatian interior design magazine Moja4zida. Last week I received a copy of the issue. Can you imagine my surprise when I saw the cover? It feels a bit crazy and surreal to look at your home on the cover of the magazine.

Feature on moja4zida

Feature on moja4zida

It’s also nice to have a printed memento like this, especially since we are making big changes in the house now.

Feature on Etsy blog: Get the Look Decor

Our home was also featured on the Etsy blog, Get the Look Decor. I like how they have pretty much nailed my taste in the selection. For example I actually have a cloud mobile by leptitpapillon on my wish list for the nursery.

Thanks Moja4zida and Etsy blog for the features, and welcome all new readers who have found their way here!

In Finnish / Suomeksi

Joku aika sitten minua haastateltiin kroatialaiseen sisustuslehteen Moja4zidaan. Olikin melko yllätys kun lehti kolahti postiluukusta. Tuntuu aika hullulta ja epätodelliselta katsella omaa olohuonetta lehden kannessa. On myös hauska saada tällainen painettu muisto meiltä, varsinkin nyt kun koti käy läpi suuria muutoksia.

Kiitokset myös Etsy blogille, jossa oli meiltä juttu kuinka kopsata tyyli. Aika hyvin oli siinä onnistuttu. Esimerkiksi minulla on oikeastikin haaveissa leptitpapillonin pilvimobile lastenhuoneeseen.

No related posts.

21 Comments

Add yours
 1. 15
  Evi

  Apua! Löysin taas iiiihanan blogisi!! :) Luin mahtavaa blogiasi ensimmäistä kertaa joskus reilu vuosi sitten, ja jotenkin onnistuin kadottamaan sen osoitteen. Nyt se löytyi uudelleen, ja olen siitä tosi onnellinen. Iloinen ja kaunis kotisi saa minut tosi hyvälle tuulelle, suuri kiitos siitä.
  Olet kyllä todella lahjakas, en ollenkaan ihmettele että maailmalta tulee kysyntää kuvista!
  Kaikkea hyvää!

 2. 18
  Hani

  Vau, sulla on ihana blogi!Ihania kuvia, täydellisiä värejä, mieletön tunnelma. Ai että, nyt iski DIY- ja sisustuskuume oikein kunnolla. Tänne tulen varmasti uudelleen. Ja hei, aukeaako shop vielä?

  Ihanaa syksyä ja odotusta :)

 3. 19
  Jutta

  Hani, kiitos paljon, ihana kuulla :) Ja tervetuloa! Laitoin kaupan tilapäisesti kiinni kun en ollut varma pystynkö nyt loppuraskauden aikana toimittamaan kaikkia tilauksia. Mutta aion sen jatkossa taas avata.

+ Leave a Comment