Anthropologie Lighting


Anthropologie Lamp Bases

I was flicking through the latest Anthropologie catalogue and fell for these lamp bases. Unfortunately I was able to find them only on the US site, not on the European, but perhaps they will appear for us European customers too.

Anthropologie Lamp Bases

Anyway, they make my imagination run wild with DIY ideas… The things you could use as lamp bases! For example, I once found a gorgeous vintage metallic roll made for printing wallpaper on Etsy, but didn’t buy it because I didn’t know what to do with it. It would have made a perfect lamp base. Now I regret. You should always, ALWAYS get things that speak to you. Eventually they will find their true purpose.

Anthropologie Lamp Bases

In Finnish / Suomeksi

Uusimmassa Anthropologien kuvastossa oli aivan upeita lampunjalkoja. Ei tosin aivan minun budjettiin istuvia, mutta ei niitä muutenkaan näytä vielä saavan Euroopan Anthropologielta, jenkkiversiosta vain. Mutta ne saavat mielikuvituksen laukkaamaan villisti DIY-ideoiden kimpussa. Mitä kaikkea voisikaan käyttää lampunjalaksi.

Joskus aikaa sitten törmäsin Etsyssä tosi kauniiseen metalliseen vintage-tapettipainorullaan. Siis sellaiseen jolla painetaan tapettiin kuviot. En ostanut sitä kun en tiennyt sille käyttöä. No nyt kaduttaa. Siitä olisi saanut loistavan lampunjalan. Pitäisi aina, AINA ostaa kaikki joka puhuttelee. Kyllä ne lopulta löytävät oikean tarkoituksensa.

No related posts.

5 Comments

Add yours

+ Leave a Comment