Method dish soap


Loving the new Method dish soap

I’ve been a devoted user of method hand soaps since I first found them, so when I heard from Vihreä talo that they now also have a dish wash liquid, of course I had to test it. I must admit I was a bit sceptical at first how it would manage our dirty dishes, being biodegradable and all. But it cleaned our greasy lasagna dishes just perfect. Plus the natural citrus scent is much nicer than your average dish soap’s, so it makes the whole washing up (not my favorite chore) much nicer.

In Finnish / Suomeksi

Olen ollut vannoutunut methodin saippuoiden käyttäjä siitä asti kun ne löysin. Joten kun kuulin Vihreästä talosta, että heiltä on tullut myös tiskiaine, täytyi heti päästä testaamaan. Täytyy myöntää, että olin aluksi vähän skeptinen sen pesutehosta. Mutta ainakin meidän rasvaisista lasagneastioista se selvisi aivan kirkkaasti. Klementiinin tuoksu oli sitä paitsi paljon parempi kuin tavallisen tiskiaineen, jolloin koko tiskaaminen (ei lempipuuhiani) on paljon mukavampaa.

No related posts.

9 Comments

Add yours
 1. 3
  Nonna

  Onpas kiva kuulla että tuo Method pesee myös. Olen tänä kesänä testaillut Mummo ja minä -tiskiainetta, ja olen ollut tosi pettynyt. Se ei pese! Ostinkin Fairya seuraavaksi. Mutta tätä pitää kokeilla!

 2. 4
  Jutta

  Meilläkin oli Mummi ja minä -tiskiainetta jossain välissä, tykkäsin tosi paljon putelista ja piparmintun hajusta, mutta ei siinä tosiaan pesutehot olleet Fairyn luokkaa. Itse käytin sitä “kevyempiin” tiskeihin ja sitten Fairylla pesin ytympää tehoa vaativat rasvaiset kattilat yms. Mutta tuo methodin aine oli minusta aivan yhtä hyvä kuin Fairy, paitsi vielä plussana kaunis ulkoasu ja tuoksu :) Ja ilmeisesti pitäisi olla myös ympäristöystävällisempää, niin olen ainakin methodista ylipäänsä tajunnut.

 3. 5
  Allison

  I’m missing your lovely blog Jutta! I know you have a good excuse :)
  I just wanted to pop in and say hi and tell you that I’m thinking of you and hope you are doing well … not long now!!!
  Sending big hugs (extra big!) from Australia,
  Allison xx

 4. 9
  Jutta

  Hey you sweeties!!! I miss you too! The baby is due in one month and we are keeping busy :) There’s still lots of work to do to make everything ready for the baby, but I will try to find some time to keep you posted :)

+ Leave a Comment