Haiku by Pentik


Haiku by Pentik

I fell in love with these Haiku cushion covers by Pentik, and thought it was time to introduce some darker colors to our living room. For autumn, you know. They are 100% silk, and only afterwards did I realize I have no idea if they can be washed. So when the baby arrives (one month left til the due date!) I might just have to keep a safe distance between him/her and the cushions.

Haiku by Pentik

The woollen shawl is also from the Haiku range.

Haiku by Pentik

In Finnish / Suomeksi

Rakastuin aivan täysin näihin Haiku-tyynynpäällisiin Pentikiltä. Koska olen hyvä keksimään syitä shoppailuun, päättelin että niitten avulla on hyvä tuoda syksyn värejä muuten niin kesäiseen olohuoneeseen. Tyynynpäälliset ovat 100% silkkiä, ja vasta jälkeenpäin tajusin etten tiedä miten niitä voi pestä. Täytyy varmaan vain pitää turvallinen etäisyys vauvan ja tyynyjen välillä. Sitten kun vaavi tulee, laskettu aika on kuukauden päästä!

No related posts.

9 Comments

Add yours
 1. 3
  Jutta

  Pilvitarha, olenkin miettinyt että miten uusi asukas tulee vaikuttamaan sisustukseen. Onko tapetit ja sohvat entisiä… Itse ainakin muistan pienenä taiteilleeni tapetteihin. Ja huutoahan siitä tuli. Eivät osanneet arvostaa taiteellista lahjakkuuttani… ;)

 2. 4
  Kettuterrieri naapurista

  Turvaväli kannattaa muistaa, metri ei riitä!

  Ja ainakin Romon paperitapetista puuväri lähtee ihan pyyhekumilla varovasti rapsuttamalla ja puulattia on ainakin toistaiseksi kestänyt vasaralla hakkaamista aika hyvin.

 3. 5
  Amelia

  riippuu tuo tapetteihin raapustelu paljon lapsesta. Ilmeisesti. Meillä 5 tyttöä, joista 2 nuorinta piirtelivät tapetteihin, kolmevee yhä. Vähän tulee täälläkin huutoa, viimeksi uhkasin syöttää tytön ketuille ;), toisaalta koitan suhtautua raapusteluun rennohkosti, lasikuitutapetin saa aina maalattua uudelle pinnalle. Mutta tietysti sun kodin tapetteja ei todellakaan tarttis raapustella.

 4. 8
  Jutta

  Kettuterrieri naapurista, hyvä tietää että toivo ei ole menetetty vaikka vähän tuhruja tulisi. Lautalattiahan on siitä hyvä, että mitä enemmän kolhuja, sitä enemmän luonnetta ;)

  Amelia, meidän tapetteja ei ehkä maalailla, mutta sehän voi olla että siinä vaiheessa on jo muutenkin aika vaihtaa tapetin mallia. Ei kai ne lapset ihan heti sitä piirustelua aloita…?

+ Leave a Comment