It’s a boy!


It's a boy :)

Our baby is three weeks old! He decided to come into the world a bit early, two weeks before the due date. Which is good, because he was already a big boy. Now we have been learning a new life with him. He’s so sweet, a little miracle.

In Finnish / Suomeksi

Meidän pikkumiehemme on kolme viikkoa vanha! Hän päätti tulla maailmaan pari viikkoa etuajassa. Se olikin hyvä juttu, sillä hän oli jo iso poika. Nyt päivät kuluvat vauvan tahtiin, uutta elämää ihmetellessä.

No related posts.

35 Comments

Add yours
 1. 3
  Pilvitarha

  Voih… voih… Onkohan se tämä joulunaika vai mikä kun meinaa silmät sumentua tuota kuvaa katsellessa? (No vauvat sen tekee kyllä aina)

  Suuret onnittelut etukäteen saapuneesta lahjasta <3

  PS: tännekin tuli kivaa postia, kiitos!

 2. 18
  Allison

  Congratulations Jutta! What wonderful news. And just in time for Christmas -how absolutely beautiful. Thinking of you all at this special time and wishing you a wonderful Christmas and New Year with your little one,
  Allison xx

 3. 26
  Tiia

  Voi onnea, onnea ja vielä kerran onnea!! Ihan kyyneleet tulvahti silmiin ku luin otsikon :’)

  Nauttikaa joulusta ja talvesta ja vauvahommista :) Koita ehtiä tännekin postailemaan mitä teille kuuluu, mutta älä ota paineita – kyllä mä ainakin maltan odottaa :)

  Onnea vielä!! :D

 4. 29
  Någon Annan - yks Anna

  Onneksi olkoon! Se oma vauva on niin suuri ihme. Näin mulle kerrottiin ennen kuin tuo esikoiseni syntyi, mutten osannut oikein etukäteen kuvitella, miten se vauva ihan oikeasti on maailman ihmeellisin asia.

  Nauttikaa pikkuisesta vauvasta! Vauva kasvaa ja muuttuu niin äkkiä, sitä toivoo, että pystyisi painamaan mielensä joka ikisen vaiheen, jotta voisi palata siihen aikaan myöhemmin.

 5. 32
  A Charmed Life

  Dear Jutta,

  congrats on your little one! I hope you and your boy are and will stay well!

  Thanks for the lovely Craft it Forward letter with the great gift tags. I love them, and the first friend of mine who received her gift already yesterday, loved her tag, too.

  Merry Christmas and a Happy New Year!
  Maja

+ Leave a Comment