Rockin’ classics: Eames RAR


Eames rocker on modern seed

modern seed

For the longest time I’ve dreamed of the Tapiovaara Mademoiselle rocking chair. But it seems I just have to keep on dreaming. Now it turns out we actually need a rocking chair, for nursing. But Mademoiselle, as pretty as she is, doesn’t make the cut. She lacks the much needed armrests.

Eames RAR rocker

Houzz, simplyvonne

But not to worry, there’s another rockin’ classic that is as good, if not better for our home. I’m talking about the Eames RAR rocker. It has the armrests and it’s really quite small. Which is great for the limited space we have.

Eames rocker on Dos Family

Dos Family

It comes in many beautiful colors but, after much debate, white won. Only because our house is already so colorful, this way it fits in more rooms than just one.

sfgirlbybay eclectic living room

sfgirlbybay on Houzz

The more I look at it, the more I like it. What do you think?

In Finnish / Suomeksi

Olen haaveillut pitkään Tapiovaaran Mademoiselle-keinutuolista. Näyttää siltä, että saan jatkaa haaveilua. Vauvan myötä nimittäin oikeasti tarvimme keinutuolia. Mutta niin kaunis kuin Mademoiselle onkin, se ei ole meille Se Oikea. Siitä puuttuvat käsinojat. Niinpä olen kääntynyt toisen klassikon puoleen. Se on meille paljon passelimpi, koska käsinojien lisäksi se on sopivan pikkuinen. Puhun siis Eamesin RAR-keinutuolista. Siitä on monta herkkua värivaihtoehtoa, mutta meidän tapauksessa valkoinen taitaa yllättäen olla paras. Sopii sitten useampaan huoneeseen.

Oikeastaan mitä enemmän katselen RARia, sitä enemmän siitä tykkään. Vai mitä mieltä olette?

No related posts.

9 Comments

Add yours
 1. 1
  Riikka

  Tuo keinutuoli ois kyllä ihana, tahtoisin itsekin sen valkoisena. Muttamutta. Vauvan kanssa on kyllä helppoa, kun on semmonen jossa on selkänoja ylös asti. Semmosessa on niin paljon rennompi istuskella vauvaa röyhtäyttäessä. Meillä ois kyllä itseasiassa tilaa molemmille… ja myös uudelle vauvalle :)

 2. 2
  Kiki

  Hanki, hanki! Se on ihana ja todellakin pieni! Hankin omani vuosi sitten ja en ole katunut. Alunperin halusin sitä itsekin imetystuoliksi, mutta sitten kun raaskin sen tilata Nestin alesta, oli imetysaika jo mennyt. Mutta kas, nyt se on jo meidän pienokaisellekin sopiva tuoli, hän pääsee siihen kiipeämään ihan itse. Se on ihana tuoli.

 3. 3
  Pilvitarha

  Sitä mieltä olen että kelpais mullekin! Koolla on välillä väliä, tuumas emäntä kun liian ison sohvan yläkertaan kiikutti ;)

  Ja kaikista ihanista väreistä päätyisin itsekin varmaan valkoiseen, se on vaan kaunis.

 4. 8
  Madhu

  Oh how so very cute! LOVE it!!!! Guess who is going to be loving it by the end of this year….he may even climb onto it all by himself :-)
  I am just so thrilled for you with all the joy you are surrounded with. HAPPY NEW YEAR!!!!

+ Leave a Comment