Hello gorgeous


My new rocking chair

I ordered the Eames RAR rocking chair from Nest.co.uk and got it superfast! Both me and the baby love it.

In Finnish / Suomeksi

Tilasin Eamesin RAR-keinutuolin Nestiltä ja se tuli ihan supernopeasti. Sekä minä että vaavi tykätään.

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 5
  Jutta

  PieniLintu, kiitos!

  Ulla, se tuoliversio on todella kaunis, ehkä jopa kauniimpi kuin tämä keinutuoli minusta. Mutta me tieten tarvittiin nimenomaan keinutuolia. Ja vaavi on kovasti tykännyt (äiti myös) :)

 2. 6
  Hani

  Heippa! Kaunis tuoli, eikä todellakaan ollut niin hintava kuin kuvittelin Nythän tuollaisesta uskaltaa unelmoida itsekin.

  Huomasin taustalta myös valkoisen päiväpeitteen. Mistä olet sen hankkinut? Olen koittanut löytää täydellistä, valkoista peittoa, mutta homma on osoittautunut yllättävän hankalaksi! Kiitos jo etukäteen jos jaksat muistella :)

 3. 9
  Minttu

  Hei,

  Itse haaveilen noista Eamesin tuoleista myös. Tosi kaunis ostos! Niin ja kiitos vinkistä, taidan itse käyttää tuota nettikauppaa myös. Katselin samoja tuoleja Stockmannin verkkokaupassa ja ‘kummasti’ niissä oli paljon korkeammat hinnat. Voit siis suositella tuota kauppaa? Olen yhden epäonnistuneen ostoksen jälkeen tullut vähän epäileväksi…

  Löysin blogisi joskus viime vuonna ja käyn tätä aina välillä lukemassa. Kauniita kuvia, jatka samalla polulla :)

 4. 10
  Jutta

  Minttu, olen nyt kahdesti tilannut Nestiltä ja ollut tyytyväinen. Ostokset on tulleet ajallaan tai jopa nopeammin kuin nettisivuilla on sanottu. Mutta olen kyllä kuullut että joillain tilaus on tullut myös pahasti myöhässä.

 5. 11
  Minttu

  Kiitos vastauksesta Jutta! Itseä kovasti houkuttaa noi Eamesin tuolit :) Vielä sellainen, että onko noissa jotain eroa esim. niihin verrattuna, joita myydään Vepsäläisellä tai jossain muussa kalusteliikkeessa? Tuolla Nestin sivuilla sanottiin että ne ovat jotain, uudelleentehtyjä (mitälie). Ja mitä väliä sillä lopulta onkaan, jos tuoli on hyvälaatuinen ja kestävä kuitenkin :) Tulikohan sepostettua liian monimutkaisesti :S

+ Leave a Comment