I heart Kartio


Kartio glasses

Kartio glasses

I’ve been in love and dreaming about Kartio glasses for years, but for some reason never got around to buy them. Now that our new dishwasher broke half of the old glasses, there was actually a need. I was going back and forth between colors for probably a whole month, but finally decided on the turquoise. And I love it. It is also the right match for our kitchen. When we get the finishing touches done, I will show you a bigger picture.

Kartio glasses

In Finnish / Suomeksi

Olen haaveillut Kartio-laseista jo vuosia, mutta jostain syystä en ole ikinä tullut hommanneeksi niitä. Nyt kun uusi tiskikone hajotti puolet vanhoista laseista, oli oikeasti tarvettakin. Jahkasin oikeaa väriä varmaan kokonaisen kuukauden, lopulta päädyin turkoosiin. Olen kyllä aika rakastunut niihin. Ne sopii juuri passelisti meidän keittiöönkin. Kunhan saadaan se viimeisteltyä, laitan laajempia näkymiä.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 4
  Jutta

  Jaa sitäkö myydään sellaisiakin? Keittiöstä puuttuu vielä vähän, sähköjohtojen kotelointia, listoja ja niiden maalausta. Kunhan joku päivä saadaan ne tehtyä niin kuvia on luvassa :)

 2. 5
  Katja

  Itse kanssa tykkään kovasti Kartioista. Meillä on noita pikkuisia kirkkaana ja harmaana. Ollaan kovasti mietitty että pitäiskö ostaa niitä isompiakin sillä usein tulee juotua Ikealta ostetuista isommista laseista. En vaan osaisi päättää mitä väriä/värjeä haluaisin :)

  Meidän pitäisi hankkia tarpeeksi jykevät hyllyt ja kannattimet keittiöön että saataisiin mikro seinälle, nyt se kököttää vanhan yöpöydän päällä keskellä keittiötä! :)

  Odotan kanssa innolla laajempia kuvia teidän remontoidusta keittiöstä! :)

 3. 6
  Elina

  Meiltäkin löytyy kartiolaseja… kirkkaina,vaaleansinisinä ja mustikan sinisinä… nyt oon alkanu haaveileen AinoAallon laseista… me on saatu kaikki kartiolasit kihla- ja häälahjaksi… muutamia on mennyt rikkikkin…

 4. 7
  Päivi

  Kartiot on hienoja kattauksessa. Noissa pienissä on vaan yks vika..ne on niin kamalan pieniä… :D Mulla on koboltin sinisiä (saatu joskus kun sininen oli todella IN) ja nyt harmittaa..ne voisivat olla ennemmin vaikka vaaleita…

+ Leave a Comment