Ugly-ugly or cool-ugly?


Cross-stiched coat of arms

I found a cross-stitched coat of arms of our home town Oulu at a thrift store. Sure, it’s ugly. But I’m thinking it’s so ugly it’s cool. Panu thinks it’s just plain hideous. What do you think?

Cross-stiched coat of arms

In Finnish / Suomeksi

Löysin kirpparilta Oulun vaakunan ristipistotyönä. Kauhean rumahan se on. Mutta minusta se on niin ruma, että se on jo siisti. Panun mielestä se on vain kauhea. Mallasin sen eteiseen ja nyt jahkaan, onko se törkeä vai törkeän siisti. Mitä mieltä olette?

No related posts.

24 Comments

Add yours
 1. 2
  Saija

  Niin ihania värejä teidän kodissa! Taas sanon samaa, mutta peilin, sohvan ja tapetin yhdistelmä on vain niin, ah!
  Ja tuo vaakuna, hihih, onhan se ihan hassu, mutta täytyy sanoa että vois löytyy minunkin seinältä! :D Mutta kaloja ois vaan kaks ja se ois Uudenkaupungin vaakuna. ;)

 2. 3
  Susanna

  Mun on pakko kyllä kallistua Panun kannalle tässä asiassa. :-)
  Ehkä jos kehys olis joku paremmin teidän kotiin sopiva, niin tulisiko siitä sitten kivempi… en tiedä, ehkä sekään ei auttaisi. Tuo heraldinen värimaailma kun ei oikein istu teidän suloiseen, pastelliseen kotiinne.

 3. 4
  Aikku

  Oululaisena tämä huvitti, mutta en kyllä laittaisi omalle seinälle. En ikinä. Mutta kuka meistä on sanomaan, mitä toisilla on seinillä. Jokainen saa laittaa seinälleen, mitä haluaa ja sillä siisti.

  Mukavaa viikonloppua.

 4. 6
  Jutta

  No jopas, kylläpä Panu johtaa. Panu on nyt hyvin tyytyväinen ;D Itse asiassa tuo taulu näyttää livenä vielä törkeämmältä kuin kuvissa :)

  Saija, mistähän ihmeestä olin keksinyt, että olet Kalajoelta?? Jostain syystä olen kuvitellut niin jo pitkään :)

 5. 8
  Nonna

  Mä sanon myös, että törkee…n hauska! Eli sisustuksessa pitää olla vitsiä ja jotain sisäpiirijuttua ja tää on just sitä! jos haet megaputsattua sisustuslehtilinjaa, niin sitten heitä tää takavasemmalle. Mutta sua jo jonkin vuoden seurattuani veikkaan, että tämä jää!

 6. 16
  Jutta

  Löytyihän täältä vaakunan kannattajiakin. Oikeastaan ajattelin kun postasin, ettei kukaan ehkä kehtaa kommentoida jos pitää sitä kauhean törkeänä :D

  Tiina, pidetään mielessä ;D

  Taru, tapetti on Osborne & Littlen Grove Garden.

 7. 18
  Mari

  Oulun vaakuna on mulle aina ollut nallekarhun naamataulu. :)
  Tuunaa vähän, niin istuu seinään jo paremmin: uutta kehystä etc., niin kuin täällä on jo ehdotettukin. Mutta aikamoinen aarre se on! :D

+ Leave a Comment