What to do in Helsinki?


What to do in Helsinki?

We are planning a weekend trip to Helsinki in the beginning of summer. I’d love to hear your tips and ideas what to do there. Interior shops, flea markets, (baby friendly) restaurants, other fun stuff. Especially for a Sunday.

In Finnish / Suomeksi

Suunnittelemme lyhyttä Helsingin reissua alkukesälle. Olisi kiva kuulla vinkkejä hauskoista menopaikoista. Niin kuin sisustuskaupoista, kirppareista, (vauvaystävällisistä) ruokapaikoista ja muusta mitä Helsingissä pitäisi nähdä. Varsinkin sunnuntaina, vaikka se toki saattaa aukioloaikojen takia rajoittaa.

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 1
  FF

  Mene kierrätyskeskukseen. Espoon kierrätyskeskuksella on suurin valimoima ja se on hyvin lajiteltua. Sieltä löytyy kaikkea alkaen antiikkihuonekaluista askartelutarpeisiin. (Sijaitsee aika lähellä Isoa Omenaa)

 2. 4
  Jutta

  Thanks so much Mahdu! I’m a bit nervous though, it’s by far the longest trip the baby has taken. It’s an 8 hour drive. But we decided to take the drive there as a holiday too, taking it easy and not hurrying :)

 3. 5
  sansku

  Onko ensimmäinen kertasi Helsingissä? Jos on, niin kolua kaikki kaupat Pohjois- sekä Etelä-Esplanadilla.

  Muuten vastaukset kiinnostaa minuakin sillä en ole asunut Suomessa yli 20 vuoteen ja itsekään en koskaan tiedä missä käydä. :)

 4. 6
  Päivi

  Waltteri kirppari on ihana!http://www.kirpputori.com/valtteri Sinne kannattaa mennä! Makkaratalossa on uudistus meneillään ja sinne on avattu aika monta kivaa kauppaa (Clarksin kenkiä, Tuoksuja ja muita ihania kauppoja), kannattaa poiketa. Kampissa tietty kannattaa poiketa vaikka siellä kaikki “perinteiset” kaupat onkin. Ravintola Zetorissa saa ainakin suomalaista ruokaa ja se on ihan ytimessa ja siellä on helppo olla lasten kanssa. Hienot puitteet ja mun mielestä hyvä palvelu.

 5. 10
  Ebba-Liina

  Muutama Punavuorelaisen vinkki:

  Kirppareista kesällä ehdoton ykkönen on Hietalahden torikirppis (joka vkl la ja su)! Paljon väljempää ja vähemmän tuuppimista ja tunkemista kuin Valtterilla. Varsinkaan lastenvaunujen kanssa en suosittele Valtteria!

  Lähellä myös kivoja sisustuskauppoja, Pino ja Peroba Fredrikinkadulla. Samoin Fredalla mahtava lelu/lasten vaatekauppa Zicco. Muutenkin Punavuoressa kaikkia kivoja pieniä putiikkeja.

  Samaten ihan lähellä (Uudenmaankadulla) hauska ja hyvin erilainen ravintola Kokomo. Tai Bar9 on kans kiva…

 6. 11
  Amazing Finland

  Hei! Jos teillä on Pinterest -tiliä, niin kivoja kuvia/ideoita löytyy profiilista Amazing Finland: design, nature, travel. Erityisesti taulusta: Helsinki World Design Capital 2012 . Saa kuvien kautta kivoja vinkkejä ;)

+ Leave a Comment