I love COLOURlovers


COLOURlovers' patterns

COLOURlovers' patterns

Do you know COLOURlovers? They are a great source of colour and palettes. I have used their palettes for many of my digital illustrations, but you can use them for all sorts of works. The site also lets you make amazing coloured patterns. These are samples of some of them (and believe me, there are many!)

COLOURlovers' patterns

COLOURlovers' patterns

The ways you can use the colours, palettes and patterns are endless. Revamp your blog, plan craft projects, design parties and invitations. And of course to all us interior freaks – design a lovely colour scheme for your space.

COLOURlovers' patterns

If you live in the US, that has become even easier, as COLOURlovers have combined their forces with Martha Stewart Living. Wherever a color is displayed on the site, along with the HEX & RGB numbers for that color they’ll also show you the closest matching Martha Stewart Living paint color. It’s a wonderful idea and opens so many great opportunities for interior designers and decorators. And even just somebody looking to add some pop to a boring white wall. I only wish someone would make it possible for us Europeans too!

COLOURlovers' patterns

In Finnish / Suomeksi

Tunnetteko COLOURloversia? Se on ihan huippu värien ja väripalettien lähde. Sieltä on peräisin monien digitaalisten kuvitusteni värit. Sivustolla on mahdollista tehdä myös erilaisia kuoseja tai värittää valmiita malleja. Käyttömahdollisuudet on rajattomat. Blogin ilmeen uudistaminen, askarteluprojektit, juhlat ja kutsukortit… Ja tietenkin kaikille sisustusintoilijoille, oikeiden värien löytäminen omaan kotiin. Jos sattuu asumaan Jenkeissä, se on entistä helpompaa. COLOURlovers kertoo nykyään, mikä Martha Stewart Livingin maali mätsää parhaiten kutakin väriä. Täällä Peräpohjolassa täytyy vain toivoa, että joku toisi vastaavan systeemin meidänkin ulottuville.

No related posts.

2 Comments

Add yours
 1. 1
  tasselflower (Mervi)

  COLOURlovers on tosiaan huippu. Eikä vain loistava värien ja inspiraation lähde, vaan myös todella lämmin yhteisö.

  Saitin taustaporukalla on myös myynnissä muutama todella toimiva ohjelma, muun muassa yksi väripalettien tekemiseen ja toinen niiden kuosien tekemiseen ihan itse. Suosittelen, hinnatkaan eivät ole mitään päätähuimaavia.

  Ja artikkelit ovat myös katsastamisen arvoisia. Inspiraatiota sisustamiseen, suunnitteluun ja vaikka mihin muuhun värikkääseen.

 2. 2
  Jutta

  Hyvä tietää. Itse en ole tuohon yhteisöpuoleen tutustunut, muuta kuin että vaikuttaa oikein aktiiviselta. Mutta vinkkejä ja ohjeita näytti olevan joka lähtöön.

+ Leave a Comment