Handsome young man


Handsome young man

This handsome young man came home with us for 5 euros. I would have paid that much just for the frame. Panu found it funny when I was arranging him on the chest of drawers. He says we now have a shrine in our living room for a complete stranger.

Handsome young man

Keys

Wolfgang Amadeus Mozart with cotton

Well, as handsome as this young man is, I’m quite sure he will soon be replaced by our own little gentleman.

Cotton

In Finnish / Suomeksi

Tämä salskea nuori mies lähti matkaamme viidellä eurolla. Minä olisin maksanut sen verran pelkistä kehyksistä. Panua huvitti, kun asettelin häntä lipaston päälle. Meillä on kuulemma nyt alttari täysin tuntemattomalle tyypille olohuoneessamme. Noh, niin kaunis kuin tämä nuorukainen onkin, luulenpa että joku toinen pikku herrasmies korvaa hänet piakkoin.

No related posts.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Niina/luovasuo

    Nauratti tuo alttari :) Olen monesti miettinyt katsellessani kirpputorilla vanhoja valokuva-albumeja, että sieltä voisi ostaa jonkun muistot omakseen. Tai sitten ne muistojen haltijat ovat jo menneet etiäpäin ja jäljellä on vain kuvia paperilla.

+ Leave a Comment