Ronja – Portrait of A Girl


Portrait of Ronja

This is a vector portrait I did for 15 year old Ronja for her Prometheus party. I pictured things that are close to her heart with her as a cartoon character.

Portrait of Ronja - sketches

Above is a rough sketch and a more polished version. I used the second as a base for the vector drawing in Illustrator. Below is the vector drawing and the finished piece. After the vector art was ready, I took it to Photoshop and added paper texture. Voila! A finished piece.

Portrait of Ronja - Vector drawing and finished work

In Finnish / Suomeksi

Tämän muotokuvan tein 15-vuotiaalle Ronjalle hänen Prometheus-juhliinsa. Kuvasin hänet ja hänelle tärkeitä asioita sarjistyylillä. Mukana pari luonnosta, joista jälkimmäistä käytin mallina Illustratorissa kun piirsin kuvan vektoreiksi. Toiseksi viimeinen kuva on vektoripiirros, johon lisäsin vielä Photoshopissa paperitekstuurin. Valmista!

No related posts.

+ Leave a Comment