Ronja – Portrait of A Girl


Portrait of Ronja

This is a vector portrait I did for 15 year old Ronja for her Prometheus party. I pictured things that are close to her heart with her as a cartoon character.

Portrait of Ronja - sketches

Above is a rough sketch and a more polished version. I used the second as a base for the vector drawing in Illustrator. Below is the vector drawing and the finished piece. After the vector art was ready, I took it to Photoshop and added paper texture. Voila! A finished piece.

Portrait of Ronja - Vector drawing and finished work

In Finnish / Suomeksi

Tämän muotokuvan tein 15-vuotiaalle Ronjalle hänen Prometheus-juhliinsa. Kuvasin hänet ja hänelle tärkeitä asioita sarjistyylillä. Mukana pari luonnosta, joista jälkimmäistä käytin mallina Illustratorissa kun piirsin kuvan vektoreiksi. Toiseksi viimeinen kuva on vektoripiirros, johon lisäsin vielä Photoshopissa paperitekstuurin. Valmista!

+ Leave a Comment