Natural Art Wall


Natural Art Wall

Natural Art Wall

Photo by Cassia Beck

Things have changed a bit on our art wall. I noticed that now almost everything is nature-inspired.

Natural Art Wall

The crown jewel is the tray by ibride, don’t you think?

Tray by ibride

No related posts.

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Saija

    Näyttää kivalta kollaasilta ja hienosti toimii yhdessä erilaiset kehykset ja koot! Minä olen huomannut viehättyneeni nyt muotokuviin ja abstrakteihin teoksiin. Värit toki ovat tärkeitä myös. ;) Ja luonto jos mikä inspiroi aina.

  2. 2
    Jutta

    Yritinkin tuoda vähän erilaisia muotoja, kun pelkät nelikulmaiset kehykset alkoi näyttää liian kulmikkailta. Tälle seinälle varmaan juuri värit oli minulla tärkein yhdistävä tekijä (ja tietenkin se että tykkään kuvasta) mutta vasta kun olin ripustanut kaikki, huomasin että tässähän aletaan jo lähennellä eläintarhaa ;)

+ Leave a Comment