Giveaway: Win 150€ to Spend at Zalando


Win 150 € to spend at Zalando

Today I have an awesome giveaway for you. Zalando is an online store specializing in fashion. They sell shoes, clothing, sportswear, accessories and also home decor. The folks at Zalando are giving 150 euros to one lucky winner to spend at Zalando. (Yay!)

I have gathered here some of my favorites from their Home section, but the winner can spend their prize on anything they choose.

Win 150 € to spend at Zalando

How to enter

To enter, simply leave a comment on this post. A hello or a smiley face will do :)

For a bonus entry: Tell about the giveaway on your blog, Facebook or Twitter with a link back to this post. After doing that, come back and leave a second comment on this post, with a link to your blog or Facebook post, or tweet.

I will choose the winner on November 14, 2012 using Random.org. Good luck!

Important note – The giveaway is open for residents of these countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Netherlands, Norway, Spain, Sweden, Switzerland and United Kingdom.

Edit: The giveaway is now ended and I will announce the winner shortly.

In Finnish / Suomeksi

Tänään on vuorossa ihan huippu arvonta. Zalando on muotiin keskittyvä nettikauppa. Valikoimaan kuuluu muun muassa vaatteet, kengät, asusteet sekä urheilutuotteet naisille, miehille ja lapsille sekä kodin sisustustuotteet. Nyt Zalandon väki on lahjoittanut minulle arvottavaksi 150 euroa shoppailurahaa Zalandoon. (Jaiks!)

Keräsin kuviin joitain lemppareitani sisustuspuolelta, mutta voittaja saa käyttää palkintonsa mihin haluaa.

Kuinka osallistua

Osallistuaksesi arvontaan, jätä kommentti tähän postaukseen. Vaikka tervehdys tai hymynaama, ei sen kummempaa :)

Lisäarpa: Kerro arvonnasta omassa blogissasi, Facebookissa tai Twitterissä ja linkitä tähän postaukseen. Palaa sitten takaisin Koottuihin muruihin ja jätä toinen kommentti, jossa mainitset blogi- tai Facebook-postauksesi tai twiittisi osoitteen.

Valitsen voittajan 14.11.2012. Arvonnan suorittaa Random.org. Onnea arvontaan!

Huom! Arvonta on avoinna seuraavien maiden asukkaille: Suomi, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Hollanti, Ranska, Englanti, Italia, Belgia, Espanja, Ruotsi, Tanska ja Norja.

Lisäys: Arvonta on nyt päättynyt ja kerron voittajan pikapuoliin.

No related posts.

208 Comments

Add yours
  1. 148
    Maija

    tänään löysin sun blogis ekaa kertaa ton uuden indiedays-jutun kautta ja sanonko että se on ihan älyttömän hienoo et löysin! sulla on melkeen samanlainen sisustusmaku kun mulla niin selattuani tän blogin suurinpiirtein läpi, löysin niin paljon uutta inspiraatiota! kiitos sulle siitä.
    toki osallistun myös arvontaan, sillä tarvitsenhan toki uusia ihania asioita!!

+ Leave a Comment