We Make Girls Cry


I make girls cry

It was so much fun drawing with my 10 year old niece. The style and tears of her drawings inspired me, and in the end we both made girls cry.

Eeva Makes Girls Cry

In Finnish / Suomeksi

Olipa ihanaa syyslomalla piirrellä 10-vuotiaan siskontytön kanssa. Siskontytön piirustusten tyyli ja itku inspiroi minua ja lopulta me molemmat panimme tyttöjä itkemään.

No related posts.

6 Comments

Add yours
 1. 2
  Kiki

  Ihania!

  Lapsena ihan parasta oli serkkupojan kanssa piirtäminen: piirsimme yhteiseen isoon vihkoon, kumpikin omalle sivullemme. Sovimme ensin aiheen ja aloimme piirtämään, esim. hiirulaisia. Selostimme samalla tarinaa, kun piirsimme. Tein sitä joskus yksinkin, mutta se ei tietysti ollut yhtä hauskaa kuin serkkuni kanssa.

 2. 4
  anni

  En nyt osaa ihan kommentoida tähän, muuta kuin että tämä asia on mua mietityttänyt koko päivän alitajuisesti; mikä saa 10-vuotiaan tytön piirtämään itkeviä tyttöjä?
  (saattaa olla, että katson liikaa draama-elokuvia, mutta aion pähkiä tätä itkemis asiaa vielä ainakin toisen vuorokauden ;) )

 3. 5
  Jutta

  anni, sitä minäkin kysyin kun hän piirsi ekan itkevän tytön (kaikki ei siis olleet itkeviä). Kuulemma oli hiukset menneet pilalle kampaajalla. Se olikin sitten se tarina näissä kuvissa, suunnilleen joka toisessa tyttö oli iloinen ja hiuksiinsa tyytyväinen, sitten oli taas tullut huono kampaus :)

+ Leave a Comment