Old School Charts


ROOM and serve

Well, actually not. Just old style. I found these beautiful illustrated posters on ROOM and serve via Pihkala. You can get them at Moderna Museet.

In Finnish / Suomeksi

Vanhoja opetustauluja on nykyään niin vaikea löytää, että jopa kaltaiseni puristi on valmis tyytymään uutuus-korvikkeisiin. Varsinkin jos ne ovat yhtä kauniita kuin nämä ROOM and servestä Pihkalan kautta löytämäni. Julisteita myy Moderna Museet.

Photo: ROOM and serve

No related posts.

4 Comments

Add yours
  1. 2
    anni

    Pinokkiolla oli tuollainen vyö kirjojen ympärillä. Ala-asteella halusin koulurepun sijaan sellaisen, mutta sen käytännöllisyys on toisaalta hämmentänyt mua aina. Ehkä alankin käyttään sitä vaan tuollaisena sisustuselementtinä kirjapinoissa :) Kiitos tästä!

+ Leave a Comment