New Year’s Resolutions


Goldleaf Dress

Do you make New Year’s resolutions? I don’t but this year my – shall we say – goal is to dream less and do more. I have a tendency to daydream. Which is fine, but with the little guy time is scarce so I’m trying to become more efficient. And when I say “do more” I mean things like drawing. Not laundry or vacuuming! This drawing I did of Anthropologie’s most wonderful goldleaf dress will lead the way into the new year.

And you, did you make any resolutions for 2013?

In Finnish / Suomeksi

Harrastatteko te uudenvuodenlupauksia? Minä en, mutta sanotaanko että tavoitteeni alkaneelle vuodelle on uneksia vähemmän ja tehdä enemmän. Pikkumiehen kanssa oma aika on kortilla, joten haluaisin tehostaa ajankäyttöä. Tekeminen saisi mieluiten olla piirtämistä. (Ei pyykkejä tai imurointia!) Tämä Anthropologien ihanuusmekosta tehty piirustus saa olla tiennäyttäjä.

Entäs siellä, tuliko tehtyä lupauksia vuodelle 2013?

No related posts.

5 Comments

Add yours
  1. 4
    Jutta

    Kiitos Susanna! Saatiin muuten piparkakkuhuussikin pystytettyä, vaikkakin vasta uuden vuoden puolella. Hieno tuli, varsin anatomisesti korrekti! Matkin sinulta kukkakoristeet, paitsi en kyllä yhtä hienosti osannut pursutella köynnöksiä :)

    Heidi, se olisi itselläkin tarpeen! Pitäisi ensin yksi projekti saada valmiiksi ennen kuin alottaa viisi uutta…

+ Leave a Comment