Not Naughty!


Kartell Victoria Ghost

Apparently I haven’t been naughty because Santa brought me what I had wished for. And some more. I love the Kartell Victoria Ghost chair because it’s almost like invisible. Except when we start piling clothes on it!

Kartell Victoria Ghost

No related posts.

9 Comments

Add yours
 1. 4
  Susanna

  Hitsi, en ole koskaan tajunnut noiden tuolien viehätystä, vaikka niitä on jo vuosikausia tungettu silmiini lehdissä ja blogeissa. Mutta tämä sinun peililipasto-tuoli -yhditelmäsi on eka ja ainoa kerta, kun tajuan tuolin lumon. Ovaalinmuotoinen selkänoja yhdistyy ihanasti peiliin ja tuolin läpinäkyvyyden ansiosta upea lipasto jää kokonaan esiin. Täsyi kymppi.

 2. 5
  Jutta

  Susanna, en itse asiassa itsekään ollut ennen Ghosteista innostunut. Tai oli ne kauniita, mutta sellaisella “ei meidän kotiin” -tavalla. Mutta sitten etsin pitkään peilipöydän eteen sopivaa tuolia ja jossain vaiheessa tajusin että Victoria Ghost sopii siihen täydellisesti. Aika pitkään piti kyllä senkin jälkeen vielä jahkata, kun pelkäsin että olen sisustuslehtien ja blogien aivopesemä ;) Läpinäkyvyys on lisäksi vielä siksikin hyvä, että tuo tila on oikeasti tosi pieni, mutta nyt ei näytä niin ahtaalta.

 3. 6
  Madhu

  LOVE it!!! It looks fabulous with a splash of colour on it too! Looking closely, what brilliant ideas you have, that row of clocks… and to use a two tier cake dish for accessories. Ah! I see weighing scales there too :-) It is a must for me every morning so I know how much to eat the rest of the day! ;-) ;-)A blissful new year to you and your family, dear Jutta.

 4. 7
  Jutta

  Madhu, if I lived in the middle of your wonderful cakes I would bloat like a balloon! I hadn’t weighed myself for a while actually, but apparently I should have. I did now and turns out I need a diet :)

  Wishing you and your family a most wonderful new year!

+ Leave a Comment