Diaper Room

Diaper Room


Apart from the kitchen, another project we tackled during pregnancy was transforming the minikitchen into a diaper changing room. Or at least we tried to, we got it demolished and new cabinets hung when the baby decided to be born. So we worked on the room little by little when the baby allowed. To be perfectly honest, we painted the last moldings a couple of weeks ago! Haha only a year late.

Little Shorts

Diaper Room Before

Diaper Room Before

I hate to post before shots, because they are horrid and uglify the blog. But you’ve asked to see them, so here they are. I still can taste cigarettes in my mouth when I look at them. The previous owner used to smoke here.

Diaper Room

Diaper Room

Diaper Room

Here’s the diaper room now. The cabinets are the same as in the kitchen but fixed by a professional. See before shots here. Wallpaper on the backsplash is Paradiset designed by Josef Frank. You can get it at Svensk Tenn and in Finland Värisilmä.

Diaper Room

Domsjö sink and Ringskär faucet are from IKEA. The light is a flea market find. The tiny shorts in a frame were Panu’s when he was little.

Alarm Clocks and Luggage

No related posts.

13 Comments

Add yours
 1. 3
  Jutta

  Maiju, tapetin päällä on lasi. Se on kiinnitetty alumiinilistoilla, muistaakseni L:n ja U:n muotoisilla. Lasiliikkeen miehet kävi mittaamassa ja kiinnittämässä lasin, koska tuossa ei ole yhtään suoraa kulmaa (niin kuin ei varmaan koko talossa).

  nalle, kiitos! Tapetti valittiin sillä perusteella, että vauvalle riittää paljon katseltavaa. Hyvin näyttää tehtävänsä tehneen :)

 2. 6
  Jutta

  Kiitos margareta! Sinun tumblr on aivan ihana mutta en osannut sinne jättää komenttia :D Vai voiko tumblrissa edes kommentoida??

  Susanna, meillä oli ennen remppaa mietinnässä erilaisia vaihtoehtoja, niin kuin suihkun tekeminen tai pyykkikoneen tuominen tuohon tilaan. Kosteiden tilojen rakentaminen vanhaan puutaloon on kuitenkin niin ongelmallista, että päätimme että saavat pysyä kellarissa. Varmaan vaipanvaihtohuone jää vaate- ja liinavaatesäilytysvarastoksi, meillä on säilytystilaa tosi vähän. Sinänsä vesipiste on pojan kasvettua turha, kun seinän takana on vessa, mutta eipä se paljon tilaa tuossa vie.

+ Leave a Comment