Toddler Style / 012013


Toddler Style 01 2013

Snapsuit / body, trousers / housut Kapp Ahl

I hope you don’t mind that there’s more children’s stuff on the blog. After all I do spend days home with my little guy, so he’s pretty much what my world consists of now. There will be the normal decorating and renovationg posts, too. But now me and my boy would like to present to you Toddler Style. Hope you like it :)

In Finnish / Suomeksi

Toivottavasti ei haittaa, että blogissa on nykyään enemmän lapsijuttuja. Minä kuitenkin vietän päivät kotona pikkumiehen kanssa, joten niistä maailmani tällä hetkellä koostuu. Normaaleja sisustus- ja remonttipostauksia on myös luvassa, mutta nyt minä ja pikkumies haluaisimme esitellä taaperotyyliä. Toivottavasti tykkäätte :)

No related posts.

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment