Change of Shelves


Living room bookshelf

Bookshelf detail

I actually hate bookshelves, always have. Not in other people’s homes but in ours. They make a room look messy and cluttered. I wish we had a library where there would only be bookshelves from wall to wall. The best of it – all other rooms would be book-free!

Now this cabinet turned into bookshelf is a solution I can live with. You can see books and magazines, but in moderation. Also the TV is now high enough a certain someone can’t reach it.

Skeleton and Gargoyles

Little vignette for the husband. Gargoyles and skeleton candle holder from Hellsinki Rock Shop.

The Pope

The Pope enjoys his pipe and watches over TV-watchers.

Living room bookshelf

We got the lamp from friends. The pink mustache on the TV is from the days I had an obsession.

Living room bookshelf

In Finnish / Suomeksi

Minä itse asiassa vihaan kirjahyllyjä, olen aina vihannut. En muitten kotona, mutta meillä. Ennen Panua minulla ei hyllyjä ollutkaan. Ne saavat huoneen näyttämään sekavalta ja sotkuiselta. Vitriinikaappi kirjahyllynä on kuitenkin ratkaisu, jonka kanssa voin elää. Kirjat ja lehdet näkyvät, mutta maltillisesti. Lisäksi telkku on niin korkealla, että eräs tietty ei yllä siihen.

Panun gargoylet ja luurankotuikkuhässäkkä Hellsinki Rock Shopista. Paavi naatiskelee piipusta ja valvoo TV:n katsojia. Jalkalamppu on kavereilta saatu. Viikset telkkarissa on ajalta, jolloin minulla oli lievä obsessio.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 1
  Kaardemumma

  Hitto, että löysin blogisi vasta nyt! Pääset suoraan mun tuorehkoon blogipalkkiin linkiksi ja se on totta vie jotain se! Ei vaan, onnea kovasti hyvän maun omaamisesta. Seuraan kiinnostuneena piirustusharrastustasi ja piirustusten kuvankäsittely kiinnostaa mua kovin. Oon alkamassa vuosien jälkeen myös virittelemään omaa kuvataiteilua mutta piirosten kuvakäsittelystä mulla ei ole hajuakaan. Olen menossa ekalle gimp-kurssille parin viikon päästä mutta en edes tiedä onko se piiroksille kuinka hyvä. Mutta – jatka samaan malliin, oot hyvä!

 2. 2
  saara

  Hauskan näköinen kokonaisuus!
  Miten TV:n katselu onnistuu, kun tv on noin korkealla? Himoitsen itselleni tv:n alle yhtä tiettyä lipastoa, mutta pelkään että telkkari olisi liian korkealla (niska jumi?!)?

 3. 3
  Jutta

  Kaardemumma, voi vitsi, kiitos paljon, ihana kuulla! :) Itse en ole gimppiä käyttänyt koska minulla on Photoshop. Käytän kuvien säätämiseen sitä ja joskus Illustratoria. Olen käsittänyt, että gimpissä on suurinpiirtein samat toiminnot kuin Photarissakin.

  saara, en tiedä osaanko vastata kysymykseesi, koska meillä ei juurikaan katsota telkkaria olohuoneessa. Se on ollut tuolla lailla jo nelisen kuukautta ja olenkohan pari kertaa katsonut sitä. Itse asiassa mietimme jossain välissä, tarvitaanko siellä telkkaria ollenkaan. No, ei ainakaan niillä parilla kerralla niska jumittunut ;)

  Mekin mietimme ennen hyllyjen vaihtoa, että tuleeko telkku liian korkealle. Sohva on kuitenkin sen verran kaukana tv:stä, ettei mitenkään niska kenossa tarvi istua.

 4. 5
  Saija

  Johan on hieno vitriinikaappi! Nyt jo kauhulla odotan, että tutut palaavat reissusta ja hakevat kaapin, joka on meillä lainassa. Se imee valtavasti kirjoja ja sitten alkaa taas säilytysongelmat. Etsinnässä siis uusi kaappi loppukesästä. :) Mainio paavi. :D

 5. 6
  Jutta

  Saija, täydellisen kaapin metsästys onkin haastavaa hommaa, ainakin jos on tiukat mitat ja budjetti. Mutta onneksi niitä perfettojakin tulee vastaan! Paavin piipusta en valitettavasti voi ottaa kunniaa, se on Panun tekeleitä ;)

 6. 7
  Mari Wee

  Ihana kaappi, rakastan! Pitkästä aikaa blogivieraana täällä, ja onnekseni suuret linjat ovat säilyneet samoina :)

  Mietin että uskallanko poistaa vanhan blogisi osoitteen sivupalkista – siirtyivätkö kaikki postaukset tänne silloin joskus kaaauan sitten muuttaessasi?

 7. 8
  Jutta

  Moikka Mari, kiva kuulla että blogi tuntuu samalta vielä. Tokihan moni asia on muuttunut vuosien varrella ja talokin on eri näköinen kuin alussa :)

  Kaikki vanhat jutut siirtyivät tänne muutossa, arkisto löytyy sivupalkista jos haluaa vaikka alusta asti lukea!

+ Leave a Comment