Now And Then

Now And Then


Oh my, I’ve been on a stroll down memory lane digging through archives and finding before shots of the house. I didn’t even remember it used to look like that! You might have seen some of these before, especially if you’ve been a reader for long, but I thought it would be nice to collect them in one place so you can see the transformation.

So… What became of this wall-to-wall carpeted, cigarette stained beauty?

bedroom before

bedroom now

Why, it’s our bedroom! Let’s look at some more.

home office

home office before
home office before

home office now
home office now

home office

kitchen before
kitchen before

Kitchen now
Hidden dishwasher

living
living room before
living room before

living room now
living room now

foyer"
foyer before
foyer before

Foyer now

I had forgot how white the house used to be!

Would be really great to see YOUR before & after photos. If you’ve renovated or redecorated, I challenge you post them on your blog (or other place) and leave a link in the comments section where to find them! It’s so nice to look at before & after shots, they give you a sense of accomplishment, don’t they?

No related posts.

36 Comments

Add yours
 1. 3
  Helinä

  Näistä ennen ja jälkeen kuvista tulee kyllä aina nostalginen olo. Näistä myös näkee sen todellisen kauneuden “ennen kauneus” ja silleen. hih* :)

  Täytyypä joku päivä hypätä tähän nostalgia fiilikseen ja pyrkiä tekemään samanlainen kirjoitus.

  Teillä on kyllä niiiin kiva koti.

 2. 7
  Kaardemumma

  On ihana nähdä koteja, joissa on tosiaan selvästi oma maku ja näkemys! Aivan ihania kokonaisuuksia teidän jokainen huone. Ja ilahduttavaa nähdä myös, että joku muukin on joutunut sietämään paljon kasari-ysäri remontteja ennen valmista. Oon niin tuore ja hätäinen lukija etten ehdi kahlata alku-aikoja vaan kysyn suoraan, että miten teitte remontin, siis talossa asuen vai etukäteen? Meillä on kolme kakaraa ja kaksi koiraa ja tässä “rintsikassa” siipiä joka suuntaan eli ed. mainituista syistä remontti etenee helkkarin hitaasti. Ja tämä esteetikko joutuu sietämään myös ihan hirveitä nurkkia kodisssaan (en kyllä näytä niitä!). Eli jouduitko sä katselemaan kauan noita “ennen kuvia” :) ?

  • 8
   Jutta

   Kaardemumma, siis mehän ollaan asuttu täällä syksyllä 5 vuotta ja edelleen on remppa kesken. Ainoastaan kylppäri/sauna remontoitiin ennen muuttoa, koska se on ainoa pesutila. Me ei myöskään tehty niin kuin viisaasti neuvotaan, että remppaa yhden huoneen kerrallaan. Jälkikäteen voi sanoa, että olisi kannattanut. Oli aika stressaavaan kun kaikkialla oli remonttikaaosta, eikä silmä saanut hengähtää juuri missään. Mutta olin silloin niin remonttihuumassa, etten malttanut edellistä saattaa loppuun, kun piti jo uutta aloittaa :)

 3. 9
  • 10
   Jutta

   Susanna, eikä, miten olen voinut missata nämä?! Oletkin lukenut ajatukseni jo pari kuukautta ennen kuin ehdin niitä edes ajatella :D

   Ihan mieletöntä, miten teillä on paikka herännyt eloon, niin kuin olisi sateenkaarta roiskittu seinille :)

 4. 11
  margareta

  Aivan ihana tuo työhuone! Ja nämä väritkin ovat ihanat, voi upeeta. (: Olis kiva tulla kattomaan ihan livenä. Ikävä kyllä ei itsellä ole mitään remonttia päällä, mutta alkamssa on yhden huoneen remontointi. Siitä voisi ehkä nyt ottaa ne ennen-kuvat. (:

 5. 15
  Jose

  Te ootte niin saaneet tuon talon hehkumaan! Noita värejä ja ylipäänsä tunnelmaa ei voi kuin ihastella.

  Aion ehdottomasti toteuttaa tämän kaltaisen postauksen meidän remontista – sitten joskus kun se on valmis. Me ollaan niin onnettoman hitaita (ja aikaansaamattomia), että puolitoista vuotta ollaan jo eletty “pienen pintarempan” keskellä ja edelleen on vähintään puolet tekemättä… No, eiköhän meidänkin koti jonain kauniina päivänä vielä valmistu. :)

 6. 23
  Mervi

  Looks great. Awesome job you guys have done with the place. I agree about the before and after photos, they do create a feeling that something’s done. And they also tend to make the “after” look better. ;)

 7. 32
  Unna

  Eilinen viestini taisi kadota johonkin bittiavaruuteen… tai sitten tulee kahdesti.

  Kiitos avoimesta haasteesta! Ennen ja jälkeen kuvat ovat ihania. Tervetuloa blogi-vauvaani vierailulle meidän makuuhuoneeseen. Tulossa on myöhemmin muita huoneita, jahka nuo olisivat kuvattavassa kunnossa ;) http://tuulenaskeleet.blogspot.fi/

  Sinulla on ihastuttava koti, olen mykistynyt keltaisesta ja erityisesti eteisenne on uskomattoman ihana ja rauhallinen. Itse vasta unelmin eteisremontista.

+ Leave a Comment