Beautiful Interiors by Esprit Home


Esprit Home

Partner Post
Did you know that Esprit sells home decor? Neither did I. In my town they sell Esprit but only clothes. But now I learned they also have a Home section. Online you can get it here. Their collection includes home textiles such as towels, bedding, curtains and carpets and also wallpapers for both children and adults.

Esprit Home

Esprit Home

Esprit Home products are good basics that you can easily combine with your own style. They have classic neutral blues and beiges, but also lovely pops of color. My favorites are bright yellows and turquoises (haha what a surprise). In addition to traditional stripes and plaids they offer more bohemian flower motifs. In the wallpaper section I especially like the delicate florals.

Esprit Home

In this post I included only interior shots that don’t show much color. I just think it’s so great that interior brands put so much effort into styling beautiful pictures. You get ideas not only to combine their products, but also decorating your home in general. These photos are from Esprit’s Amsterdam theme. Based on the sneak peek I’m really looking forward to their San Francisco theme launching this summer.

Esprit Home

In Finnish / Suomeksi

Blogiyhteistyö
Tiesittekö, että Espritiltä saa sisustustavaroita? En minäkään. Oulussa myydään Espritiä, mutta vain vaatteita. Mutta nyt viisastuin ja sain kuulla, että myös asumispuoli löytyy. Netissä sitä myy www.esprit.fi. Valikoimasta löytyy kodintekstiilejä pyyhkeistä ja vuodevaatteista mattoihin ja verhoihin sekä tapetteja aikuisille ja lapsille.

Espritin sisustustuotteet ovat hyvää perussettiä, jota on helppo yhdistellä omaan sisustukseen. Heiltä löytyy klassisen neutraaleja beigeä ja sinistä, mutta myös ihanan värikkäitä piristysruiskeita. Suosikkejani ovatkin (yllättäen, heh heh) kirkkaat keltaiset ja turkoosit. Perinteisten ruudun ja raidan lisäksi on tarjolla hörhömpää kukkakuviota.

Tapettiosastolla löytyy yksiväristen ja raidan lisäksi herkempää kasviaihetta. Jos kuitutapetti tarkoittaa samaa kuin lasikuitutapetti, en laittaisi sitä vanhan talon seiniin, koska suosin perinteisiä menetelmiä. Mutta tavallistakin tapettia löytyy valikoimasta.

Jutun kuviin pääsi vain sisustuskuvia, joissa ei väreillä juuri ilotella. Minusta vain on niin mukavaa, että sisustusmerkit panostavat nykyään paljon kuvien stailaamiseen. Niistä saa ideoita paitsi merkin tuotteiden yhdistelemiseen, myös sisustamiseen yleensä. Nämä kuvat ovat Espritin Amsterdam-teemasta. Ennakkokurkistuksen perusteella odotan kovasti kesällä julkaistavaa San Fransisco-teemaa.

All images: Esprit

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 3
  Helinä

  Heips. En vielä katsonut tarkemmin Espritin tapettimallistoa, mitä he tarkoittavat kuitutapetilla. Normaalisti kuitutapetti kuitenkin (Non-woven, nowo) on selluloosan ja polyesterikuidun seosta, eikä se veny kosteana kuten perinteinen paperitapetti. Kuitutapetteja on myös vinyylipintaisia, sillon se kestää hyvin kosteutta ja jopa pehmeää harjapesua. Non-woven tapetointi tapahtuu “liisteri seinään” tekniikalla, eli on tod helppo.

  Kun taas lasikuitutapetti, on lasikuitutapetti. Ääks. Enhän mä tiedä mistä se on valmistettu. Ruma se on, ainakin meidän vessassa. :)

  Anteeks myös että vedin tän vessakeskustelun tähän hienoon Espritin juttuun. Taitaa vappua olla jo ilmassa. :) Tosi kivalta näyttää Espritin mallisto, pitää tutustua tarkemmin.

  Kivaa vappua sinne!!:)

 2. 4
  Jutta

  Helinä, kiitos tarkennuksesta! Se kuulostaakin paremmalta, olen kuullut että lasikuitutapeteista on hankalaa ellei mahdotonta päästä eroon.

  Iloista vappua sinnekin!

+ Leave a Comment