Favorite Children’s Room DIY Projects


Favorite Children's Room DIY Projects

The fact that we still don’t have a children’s room doesn’t stop me from decorating it – in my head. In fact it’s almost ready, the plan I mean. Now we just need someone to take action. I would love to make all of these projects. Some of them you could also have in other spaces, like the marquee sign (how gorgeous is that?!) and the mountain pillow.

 1. Mini marquee sign with lights on Oh Happy Day via sfgirlbybay
 2. Mountain pillow on Design*Sponge via sfgirlbybay
 3. Mounted bear head on mer mag
 4. Origami crane mobile. Never can have too many origamis in the house!
 5. Pastel colored bunny jars
 6. Toy robots made of recycled tins on Sweet Paul Magazine

In Finnish / Suomeksi

Se pieni tosiseikka, ettei meillä vieläkään ole lastenhuonetta, ei ole estänyt minua sisustamasta sitä – omassa päässäni. Itse asiassa se on jo melkein valmis, suunnitelma siis. Jonkun vain pitäisi tarttua toimeen. Voisin tehdä kaikki nämä projektit. Moni niistä sopisi toki muuallekin kuin lastenhuoneeseen.

No related posts.

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Kaardemumma

  Hauskoja linkkejä ja jutskuja – osui suoneen kun juuri meillä lastenhuoneen remontti työn alla, esittelin juuri sen raunioita pari pvää sitten:). Mulla on siis haaveilua myös kestänyt jo vuositolkulla mutta suunnitelmat ei oo vieläkään valmiit, yhä jahkaan matskuja vaikka niitä sais jo alkaa tilaileen!

 2. 2
  Jutta

  Meillä lastenhuone tehdään minun työhuoneestani, se on lattian hiontaa ja maalausta vaille valmis. Mutta kun ensin pitäisi remontoida yksi isotöinen huone uudeksi työhuoneeksi minulle… Huoh. Saas nähdä milloin se tapahtuu! Onneksi netissä voi haaveilla ja jahkata :)

+ Leave a Comment