Cuckoo for Magis Cu-Clock


Magis Cu-Clock

Step two of my nursery wishlist, Cu-Clock by Magis – check! Except it’s going to be more like children’s room and anyway it won’t be happen for ages so until then it will be adorning our foyer. We’ve already had plenty of fun with the cuckoo sound, my boy loves it and makes the sound himself, too. Only bad thing is you have to wait half an hour to hear it again! (You can also turn the sound off, which is a positive.)

Magis Cu-Clock

In Finnish / Suomeksi

Lastenhuoneen toivelistan toka kohta – check! Mööpelissä on toukokuun -40% muuttomyynti ja sain miehenkin vakuutettua käkikellon tarpeellisuudesta. Ennen lastenhuoneen valmistumista se tosin saa majailla eteisessä. Kukunnasta on riittänyt riemua, pikkumies oppi samantien matkimaan sitä. Ainoa harmi on, että pitää odottaa puoli tuntia seuraavaan kertaan! (Äänet saa myös pois päältä, mikä on ihan jees.) Mööpelin kauppa siirtyy muuten pikapuoliin nettiin muittenkin kuin oululaisten iloksi.

No related posts.

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment