Lovely Reads: Sormustin ja sorkkarauta


Sormustin ja sorkkarauta

The best birthday present this year was breakfast in bed and especially being woken up by a hug from my little boy. The second best was Sormustin ja sorkkarauta book by Katja Rinkinen. Katja is best known for her blog Parolan asema, which won the award for best Finnish interior blog at Gloria Blog Awards in 2012.

Sormustin ja sorkkarauta

Lilac

The book is full of DIY projects recycling and repurposing old materials but unfortunately is not translated in English. If you see me making lighting fixtures from honey comb paper, plaster bandage and goldleaf, or even old pillow cases you’ll know where I got the idea from.

Lilacs on The Porch

Sormustin ja sorkkarauta

The good thing is, Katja’s blog Parolan asema is written also in English, so you can lose yourself there for hours, soking in DIY ideas. You can see her great sense of style and beauty in both of them.

Don't Be Shy

In Finnish / Suomeksi

Paras synttärilahja tänä vuonna oli aamiainen vuoteeseen ja varsinkin se, kun pikkumies herätti minut halauksella. Seuraavaksi paras oli Parolan asema -blogista tutun Katja Rinkisen Sormustin ja Sorkkarauta -kirja. Olen haikaillut kirjan perään ja mies huomasi pitkät katseeni sen suuntaan kirjaosastolla (tarkkasilmäinen tyyppi). Kirjassa on niin monta upeaa tee-se-itse-projektia, jotka haluaisin toteuttaa, etten tiedä mistä aloittaisin. Varsinkin valaisimet veivät sydämeni, tottakai. Tiedä sitten, mistä meiltä löytyy niin monta nurkkaa lamppuja varten. Katja saa projektit vaikuttamaan helpoilta, kirjaa lukiessa uskoo että itsekin voisi onnistua :)

No related posts.

6 Comments

Add yours
  • 4
   Jutta

   Nonna, kiitos kovasti! Syreenit on kyllä tosi kauniita, nämä piti ottaa talteen kun mies joutui kaatamaan yhden pihasyreeneistä ennen kuin se kaatuu kuistin päälle…

 1. 5
  Merja

  Tuo on tosiaan hieno kirja, melkeinpä parempi kuin Katjan ensimmäinen joka oli upea sekin.

  Ihana katsella täällä syreenejä, meidän kuihtui jo, voih. Mutta pionipensaat on täynnä muhkeita nuppuja :)

+ Leave a Comment