Summer Yard Sales and Flea Markets


Flea Market Finds - Vintage Globe

Flea Market Finds - Vintage Globe

Flea market and yard sale finds from summer, s’il vous plait. We haven’t thrifted much lately, since the house is pretty much decorated already. But there were some yard sales even someone with a stronger self control couldn’t have refused. Like that globe for our boy’s room. Confession: the globe is the only recent flea market find in the upper photos, I just got a bit carried away with styling.

Flea Market Finds - Vintage Scale and Glass Jar

I got a love affair with old scales, this is yet another one. Do you have something you collect? I tend to get small collections of various things, even without trying. Does that happen to you, too?

Flea Market Finds - Vintage Scale and Glass Jar

Flea Market Finds - Vintage Scale, Candle Holder and Glass Jar

In Finnish / Suomeksi

Kesäisen kirppistelyn satoa, olkaa hyvät. Aika vähän on viime aikoina tullut kierreltyä kirppareita, kun talon sisustus on jo kohtuullisen mallillaan. Mutta joitain pihakirppareita sattui kohdalle, joita ei olisi voinut vahvemmallakaan tahdonvoimalla vastustaa. Ihana lasipurkki ja kynttilänjalka ovat edellisestä Siivouspäivästä (huomenna muuten taas!) Puolustuksekseni voin sanoa, että myin silloin huomattavasti enemmän tavaraa kuin mitä tuli paluupostissa takaisin. On muuten hienoa, että pihakirppikset ovat rantautuneet myös Suomeen. Meillä oli kesällä aivan mainio elämysmatka yhden maatalon pihakirpparille. Pikkumies sai tutustua tilan eläimiin samalla kun äiti ja isi penkoivat rojuja. Yksi rompetori tuli myös pengottua, sieltä vanha vaaka ja maapallo. Eka kuvassa maapallo onkin ainoa tuore kirppariostos, innostuin vain vähän stailaamaan.

Vanhoja vaakoja meillä on jo varmaan tusina. Ne on vaan niin ihania. Tuleeko teillä keräiltyä jotakin tiettyä? Minulle näyttää syntyvän pieniä kokoelmia milloin mitäkin, puolivahingossa. Käykö teille ikinä niin?

No related posts.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Saija

  Siis aivan mieletön tuo vaaka! Niin hieno! En oo koskaan nähnyt tuollaista. Ja nuo vaaleanpunaiset kirjan kannet on niin kauniit. Vanhoja kirjoja vois hamstrata vaan kansien takia. Kauniita asetelmia, silmä lepää väreissä.

  • 2
   Jutta

   Meillä on ennestään yksi samantyyppinen vaaka mutta ei läheskään noin kaunis :) Moni vanha kirja on kieltämättä tullut mukaan ihan vaan ulkonäkönsä ansiosta. Tai sitten sisällä on ollut hienoja kuvia, joista olen ajatellut, että tulevat tarpeen omissa projekteissa.

+ Leave a Comment